Έναρξη συνεργασίας με Majeed Waris

Έναρξη συνεργασίας με Majeed Waris

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει τη σύναψη συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Abdul Majeed Waris. H συμφωνία έχει διάρκεια μέχρι το Καλοκαίρι του 2024.

Καλωσορίζουμε τον ποδοσφαιριστή στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με τον «Φοίνικα» στο στήθος.

Βιογραφικό

Ο Waris γεννήθηκε στις 19/9/1991 στην πόλη Ταμάλε της Γκάνας και αγωνίζεται ως επιθετικός και στα άκρα της επίθεσης. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες “Right to dream” της πατρίδας του από τις όποιες είχε ξεκινήσει και ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Ραζάκ Νούχου και αρκετοί άλλοι Γκανέζοι ποδοσφαιριστές.

Αποχώρησε το 2008 για να πάει στην Αγγλία και ένα χρόνο μετά υπογράφει συμβόλαιο στη Σουηδία και την Χέκεν. Αγωνίστηκε για τρία χρόνια με εξαιρετικές εμφανίσεις που τον έφεραν στη Ρωσία και την Σπαρτάκ  Μόσχας και έκτοτε παίζει σε ψηλό επίπεδο με συμμετοχές σε Τράμπζονσπορ, Πόρτο, Βαλενσιέν, Λοριέντ, Νάντη και Στρασβούργο.

Μετρά στην καριέρα του 142 συμμετοχές στη Γαλλική Λιγκ 1 με 39 γκολ και 18 συμμετοχές με δυο γκολ στα κύπελλα Ευρώπης. Σε επίπεδο Εθνικών ομάδων φόρεσε σε 31 επίσημους αγώνες το Εθνόσημο της Γκάνας με κορυφαία στιγμή του τη συμμετοχή στο μουντιάλ της Βραζιλίας το 2014.

Σχετικά Νέα