Ενημέρωση για προετοιμασία Καλοκαιριού 2022

Ενημέρωση για προετοιμασία Καλοκαιριού 2022

Σε τρία στάδια θα πραγματοποιηθεί η προετοιμασία της Ανόρθωσης για την αγωνιστική περίοδο 2022-23, με το αξιοσημείωτο να είναι πως μετά το Καλοκαίρι του 2019 η ομάδα μας θα πραγματοποιήσει εκ νέου το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και στο εξωτερικό, συγκεκριμένα στην Πολωνία, όπου θα μεταβεί για προπονήσεις και φιλικούς αγώνες.

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει με την πρώτη συνάντηση την Πέμπτη 7 Ιουλίου στο προπονητικό κέντρο «Αντώνης Καρράς» και ακολούθως οι ποδοσφαιριστές θα υποβληθούν στις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις.

Από τη Δευτέρα 11/7 το σκηνικό μεταφέρεται στις Πλάτρες με διπλές προπονήσεις μέχρι και τις 22 του μήνα. Στις 25/7 η αποστολή αναχωρεί για την Πολωνία και το αθλητικό κέντρο Sielanka όπου θα παραμείνει μέχρι τις 5/8. Στο διάστημα αυτό θα πραγματοποιηθούν τρεις φιλικοί αγώνες, λεπτομέρειες για τους οποίους θα ανακοινωθούν αργότερα.

Με την επιστροφή της ομάδας στην Κύπρο θα διεξαχθούν άλλοι τρεις φιλικοί αγώνες ως εξής:

10/8 Δόξα «Αντώνης Παπαδόπουλος»

13/8 Νέα Σαλαμίνα «Αμμόχωστος – Επιστροφή»

20/8 Πάφος FC «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Στην πρώτη προπονητή έχουν κληθεί οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές

Γκιόργκι Λόρια, Νεόφυτος Μιχαήλ, Γιώργος Παπαδόπουλος, Χοφχάνες Αμπαρτζουμιάν, Άντερσον Κορέια, Μάριος Αντωνιάδης, Παύλος Κορρέα, Κίκο, Μηνάς Αντωνίου, Ροντρίγο Εσκοβάλ, Νικόλας Χατζημιτσής, Γεώργιος Ραφαήλ Κουκοδήμος, Κωστάκης Αρτυματάς, Μπλαζ Βερχόβετς, Τζέισον Πάντσον, Μιχάλης Ιωάννου, Ανδρέας Χρυσοστόμου, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, Ντένις Πόποβιτς, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Άβτο Εμπραλίτζε, Δημήτρης Χριστοφή, Δανιήλ Παρούτης, Ιάκωβος Χατζηδημητρίου, Σωτήρης Αργυρού

Σημείωση: Οι Γεώργιος Ραφαήλ Κουκοδήμος (2003), Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου (2005) και Σωτήρης Αργυρού (2005) είναι ποδοσφαιριστές των ακαδημιών μας που επιλέγηκαν να λάβουν μέρος στην προετοιμασία.

Σχετικά Νέα