Πάφος FC-Ανόρθωσις: Ανάλυση αντιπάλου και στατιστικά

Πάφος FC-Ανόρθωσις: Ανάλυση αντιπάλου και στατιστικά

Αγωνιστική νο3 για την Β’ φάση του πρωταθλήματος και δεύτερη σερί έξοδος για την ομάδα μας, αυτή τη φορά απέναντι στην Πάφο. Μέσα από στοιχεία της αναμέτρησης και αριθμούς, θα προσπαθήσουμε να σας βάλουμε στο κλίμα.

Τελειώνουν τα εκτός

Ο αγώνας αυτός κλείνει έναν κύκλο εκτός έδρας αγώνων που έδωσε η ομάδα μας και μετά την, τελευταία, διακοπή για Εθνικές το «Α. Παπαδόπουλος» θα είναι σε πρώτο πλάνο καθώς θα δώσουμε τα πέντε από οκτώ παιχνίδια που απομένουν εκεί.

«Σκληρή» στην έδρα της

Η Πάφος είναι από τις ομάδες που μπορούν να χαρακτηριστούν «έδρας», αφού στο γήπεδό της χάνει σπάνια. Η δική μας ομάδα είναι μια από τις δυο που την κέρδισαν, 3-1 στο κύπελλο, ενώ έχασε και από τον Απόλλωνα. Στο πρωτάθλημα φέραμε ισοπαλία 1-1.

Σημαντικό αήττητο

Παρόλα αυτά, έχουμε μια πολύ θετική προϊστορία όταν παίζουμε με την ομάδα της Πάφου αφού από το 2014 όταν και ιδρύθηκε το σωματείο με την παρούσα του μορφή, δώσαμε 14 αγώνες πρωταθλήματος χωρίς ήττα. Οι αριθμοί θέλουν την ομάδα μας να έχει κερδίσει στα εννιά και έφερε και πέντε ισοπαλίες.

Δυνατή άμυνα

Στο γήπεδό της, η ομάδα του Μίλανιτς δέχεται και πολύ δύσκολα γκολ αφού σε 12 αγώνες μπήκαν εφτά γκολ στην εστία της ή 0.58 ανά αγώνα. Αξιοσημείωτο και το γεγονός πως δεν υπήρξε παιχνίδι που να σκόραρε αντίπαλος πάνω από ένα γκολ στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Συμμετοχές

Ο Άντερσον Κορέϊα εξακολουθεί να έχει το απόλυτο των συμμετοχών στο πρωτάθλημα και έχει την ευκαιρία με την Πάφο να διευρύνει το σερί του. Μια λιγότερη, 23, έχει ο Λόρια που πρόσφατα ανανέωσε και το συμβόλαιό του με την ομάδα μας, ενώ στις 21 είναι οι Αρτυματάς, Ουάρντα και Χουσμπάουερ. Μπάιριτς και Ζάιρο με 23 συμμετοχές είναι αυτοί που περισσότερο έπαιξαν για την Πάφο.

Ποιοι σφυρίζουν

Διαιτητής: Νεοκλέους Νικόλας

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Πέτρου Πέτρος

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ανδρέου Π. Ανδρέας

4ος Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης

VAR: Melero Lopez Mario

AVAR: Γεωργίου Χαράλαμπος

Παρατηρητής:  Τσαγγάρης Μάριος

Σχετικά Νέα