Ανόρθωσις-Πάφος FC: Ανάλυση αντιπάλου και στατιστικά

Ανόρθωσις-Πάφος FC: Ανάλυση αντιπάλου και στατιστικά

Πράξη τρίτη για τις φετινές αναμετρήσεις μας με την Πάφος FC, με τον επαναληπτικό κυπέλλου για τη φάση των «16» στο «Α. Παπαδόπουλος». Η ομάδα μας έχει το προβάδισμα μετά τη νίκη της με 3-1 στο πρώτο παιχνίδι και καλείται να σφραγίσει την πρόκριση στους «8».

Ίσως και έξι

Με την Πάφο δεν τελειώνουν εδώ οι αναμετρήσεις μας αφού ακολουθεί αγώνας πρωταθλήματος στο «Στέλιος Κυριακίδης», όμως είναι πιθανό να τα πούμε και για τη Β’ φάση. Μας χωρίζει ένας βαθμός και έχουμε και αγώνα λιγότερο, αλλά αυτή τη στιγμή αμφότερες οι ομάδες είναι εντός εξάδας.

Συνέχεια στο σερί

Στο πρώτο παιχνίδι δώσαμε συνέχεια στο σερί νικών που έχουμε με την Πάφο και φτάνει στα εφτά. Τέσσερις αγώνες έγιναν στο «Α. Παπαδόπουλος» και τρεις στο «Στέλιος Κυριακίδης». Το αυτογκόλ του Αντωνιάδη είναι και το πρώτο που δεχόμαστε στους αγώνες αυτούς.

Ενίσχυση από Ριέκα

Δυο γνώριμοι από την Κροατία θα τεθούν αντιμέτωποι στους αγώνες αυτούς, καθώς Ροντρίγο Εσκοβάλ και Ιβάν Τόμετσακ άφησαν τις τελευταίες μέρες τη Ριέκα για να έρθουν στην Κύπρο. Οι δυο τους ήταν συμπαίκτες από το Φεβρουάριο του 2019 όταν ο Τόμετσακ πήρε μεταγραφή από την Κλαμπ Μπριζ στη Ριέκα.

Προπονητής-παίκτης

Σχέση υπάρχει και για το άλλο μεταγραφικό μας απόκτημα, Μπλαζ Βερχόβετς, που είχε προπονητή στη Μάριμπορ τον νυν τεχνικό της Πάφου Ντάρκο Μίλανιτς. Οι δυο τους πήραν μαζί δυο πρωταθλήματα Σλοβενίας.

Ποιοι σφυρίζουν

Διαιτητής: Σολωμού Δημήτρης

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Παύλος

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Χαράλαμπος

4ος Διαιτητής: Φωτίου Κωνσταντίνος

VAR: Θεουλή Χρυσοβαλάντης

AVAR: Δημητριάδης Μάριος

Παρατηρητής: Καπιτανής Κώστας

Σχετικά Νέα