Pafos FC-Ανόρθωσις: Ανάλυση αντιπάλου και στατιστικά

Pafos FC-Ανόρθωσις: Ανάλυση αντιπάλου και στατιστικά

Έναρξη υπεράσπισης για το θεσμό του κυπέλλου με άρωμα περσινό για την ομάδα μας, αφού η κλήρωση του Β’ γύρου μας έφερε να αντιμετωπίζουμε τον ίδιο αντίπαλο με τον οποίο ξεκινήσαμε πέρσι την πορεία προς το τρόπαιο. Η Πάφος FC μας υποδέχεται (19/1, 16:30), με διαφορετικά όμως δεδομένα σε σχέση με πέρσι. Μέσα από αριθμούς και στοιχεία, θα προσπαθήσουμε να σας βάλουμε στο κλίμα.

Φέτος διπλοί

Η σημαντικότερη διαφορά σε σχέση με πέρσι είναι πως οι αγώνες είναι διπλοί. Πέρσι ο Δημήτρης Χριστοφή μας χάρισε τη νίκη με 1-0 και την πρόκριση στον επόμενο γύρο, ενώ τώρα παίζουμε το πρώτο από τα δυο ημίχρονα. Ο επαναληπτικός είναι προγραμματισμένος για τις 3/2 στο «Α. Παπαδόπουλος».

Αήττητο εννιά αγώνων

Η ομάδα μας έχει καλή παρουσία τα τελευταία χρόνια στο θεσμό, καθώς επί επιστροφής Τιμούρ Κετσπάγια δεν έχουμε ακόμα χάσει. Τη σεζόν 2019-20 περάσαμε αήττητοι στα ημιτελικά και δεν παίξαμε ποτέ με την Ομόνοια, ενώ πέρσι κατακτήσαμε τον τίτλο με πέντε νίκες σε πέντε αγώνες.

Ούτε γκολ

Ένα άλλο χαρακτηριστικό στοιχείο που κρατάει από την επιστροφή του Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο, είναι πως σε έξι αγώνες με την Πάφο μετρά ισάριθμες νίκες χωρίς να δεχθούμε γκολ. Συνολικό σκορ 9-0 στους έξι αγώνες, πέντε πρωταθλήματος και ενός κυπέλλου.

Ισόβαθμοι

Παρά τα παραπάνω δεδομένα όμως, φέτος η Πάφος δείχνει μεγάλη προοπτική και είναι ισόβαθμη μαζί μας στο πρωτάθλημα. Μετρούμε από 25 βαθμούς με τους Πάφιους να έχουν αγώνα περισσότερο. Εκκρεμεί κιόλας η επίσκεψή μας στην Πάφο για το Β’ γύρο, παιχνίδι που θα δώσουμε μετά το τέλος των αναμετρήσεών μας για το κύπελλο. Είναι κιόλας αήττητοι από το 1-0 που τους κερδίσαμε με το γκολ του Καλτσά στις 7/11.

Ποιοι σφυρίζουν

Διαιτητής: Κουμή Δημήτρης

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Καλογήρου Μάριος

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Παύλος

4ος Διαιτητής: Φελλάς Κωνσταντίνος

VAR: Χριστοφόρου Μάριος

AVAR: Τζιωρτζής Όμηρος

Παρατηρητής: Καραϊσκάκης Μιχάλης

Σχετικά Νέα