Ανόρθωσις-Ομόνοια: Ανάλυση αντιπάλου και στατιστικά

Ανόρθωσις-Ομόνοια: Ανάλυση αντιπάλου και στατιστικά

Μια ενδιαφέρουσα, από κάθε άποψη, αναμέτρηση έρχεται στο πρόγραμμα για την ομάδα μας, που υποδέχεται την Ομόνοια στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι δυο ομάδες διεκδίκησαν και πήραν τίτλους τα τελευταία χρόνια και τώρα συγκρούονται για να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για την κορυφή. Μέσα από ενδιαφέροντα στοιχεία που αφορούν στην αναμέτρηση θα προσπαθήσουμε να σας βάλουμε στο κλίμα.

Νέα δεδομένα για νικητή

Μετά την απόφαση του αθλητικού δικαστή για τον αγώνα ΑΕΚ-Απόλλων, ο νικητής του ντέρμπι θα δει εαυτόν να πλησιάζει την πρώτη τριάδα με την ομάδα μας είναι στο -4 από την ΑΕΚ. Με την Ομόνοια μας χωρίζει ένας βαθμός, αλλά έχουμε και δυο αγώνες λιγότερους. Σε ό,τι αφορά στη συμπεριφορά των ομάδων, η Ομόνοια μετρά δυο νίκες σε εννιά εκτός έδρας αγώνες και την ομάδα μας πέντε σε οκτώ εντός έδρας.

Ο άσσος που καθυστερεί και το διπλό στο ΓΣΠ

Όταν υποδεχόμαστε την Ομόνοια σε αγώνες κανονικής περιόδου έχουμε αρκετά χρόνια να πάρουμε τη νίκη, κάτι που θα επιδιώξουμε να ανατρέψουμε. Συγκεκριμένα από το 2014-15 έχουμε να κερδίσουμε, ενώ σε όλα τα ματς που ακολούθησαν εξήλθαμε ισόπαλοι με εξαίρεση το 2017-18 όταν χάσαμε 2-1. Από την άλλη, στον πρώτο γύρο φέτος η ομάδα μας πήρε τη νίκη με 1-0, χάρις σε γκολ του Νίκα Κατσαράβα.

Τα γκολ

Κοντά είναι οι απολογισμοί των δυο ομάδων για τα γκολ που έβαλαν και δέχθηκαν, με την Ανόρθωση να έχει 24 γκολ υπέρ της και 20 κατά, ενώ η Ομόνοια 20 με 18. Στα θετικά της ομάδας μας πως κόντρα στην ΑΕΚ σκόραρε για 15ο σερί παιχνίδι πρωταθλήματος. Η Ομόνοια δυσκολεύεται περισσότερο σε αυτό, καθώς ειδικά σε πρώτο ημίχρονο σκοράρει ελάχιστα. Μετρά μόλις έξι γκολ ενώ δε σκόραρε ποτέ σε πρώτο τέταρτο αγώνα της. Το πιο γρήγορο γκολ σημείωσε ο Μάρκο Τσέποβιτς στη νίκη 1-0 εναντίον του Απόλλωνα.

Ποιοι σφυρίζουν

Διαιτητής: Χριστοφόρου Μάριος

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Όμηρος

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Χαράλαμπος

4ος Διαιτητής: Κουμή Δημήτρης

VAR: Di Paolo Aleandro

AVAR: Λαζάρου Ιωάννης

Παρατηρητής: Δημητρίου Ανδρέας

Σχετικά Νέα