ΑΕΚ-Ανόρθωσις: Ανάλυση αντιπάλου και στατιστικά

ΑΕΚ-Ανόρθωσις: Ανάλυση αντιπάλου και στατιστικά

Την ευκαιρία να διευρύνει το νικηφόρο σερί της και να πλησιάσει στις πρώτες θέσεις έχει η ομάδα μας, που στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος αγωνίζεται με την ΑΕΚ στην «Αρένα». Μέσα από αριθμούς και ενδιαφέροντα στοιχεία θα προσπαθήσουμε να σας βάλουμε στο κλίμα της αναμέτρησης.

Οι εφτά βαθμοί της διαφοράς

Ο πίνακας αυτή τη στιγμή θέλει την ΑΕΚ να έχει απόσταση εφτά βαθμών από την ομάδα μας αν και είναι μπερδεμένα τα πράγματα από τις πολλές αναβολές αγώνων που προέκυψαν. Σε 16 αγώνες μετρά εννιά νίκες, πέντε ισοπαλίες και δυο ήττες ενώ εντός έδρας κέρδισε πέντε από τους οκτώ αγώνες που έδωσε. Η Ανόρθωση έχει οκτώ νίκες σε 15 αγώνες, μια ισοπαλία και έξι ήττες. Στα εκτός έδρας είμαστε χωρίς ισοπαλία με τρεις νίκες και τέσσερις ήττες.

Ματς που…μυρίζει γκολ

Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο για τις δυο ομάδες είναι πως σταθερά σκοράρουν στα παιχνίδια τους με την ΑΕΚ να είναι πρώτη επίθεση (27) και την Ανόρθωση τρίτη (23). Έχουμε σκοράρει σε όλους τους αγώνες μας μετά την πρεμιέρα με τη Δόξα, ενώ η ΑΕΚ απέτυχε να το κάνει μόνο στους αγώνες με Άρη και ΑΠΟΕΛ.

Πιο παραγωγική στο Β’

Ένα από τα στοιχεία για το σκοράρισμα της ΑΕΚ, είναι πως στο Β’ ημίχρονο των αγώνων της σκοράρει πολύ περισσότερο από ό,τι στο πρώτο. Συγκεκριμένα τα 17 από τα 27 ήρθαν σε εκείνο το διάστημα των αγώνων ενώ στο τέταρτο 45-60’ έβαλε τα οκτώ. Σε εννιά πρώτα ημίχρονα από τα 16 απέτυχε να σκοράρει. Πιο ισορροπημένα τα πράγματα για την ομάδα μας, που μετρά 11 γκολ σε πρώτα ημίχρονα και 12 σε δεύτερα.

 Ισορροπία στην Αρένα

Αυτή είναι η πέμπτη αναμέτρηση ανάμεσα στις δυο ομάδες στην «ΑΕΚ Αρένα» για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με την προϊστορία να είναι ισορροπημένη. Οι δυο ομάδες κέρδισαν από έναν αγώνα ενώ καταγράφηκαν και δυο ισοπαλίες. Η νίκη δε του 2019 τερμάτισε μια αρνητική παράδοση που μας ήθελε να μην κερδίζουμε εκτός έδρας την ΑΕΚ από το 2012.

Ποιοι σφυρίζουν

Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Παύλος

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Χαράλαμπος

4ος Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης

VAR: Carvalho Nobre Antonio Emanuel

AVAR: Δημητριάδης Μάριος

Παρατηρητής: Καραϊσκάκης Μιχάλης

Σχετικά Νέα