ΠΑΕΕΚ-Ανόρθωσις: Ανάλυση αντιπάλου και στατιστικά

ΠΑΕΕΚ-Ανόρθωσις: Ανάλυση αντιπάλου και στατιστικά

Με το μεγαλύτερο σερί νικών της φετινής σεζόν θέλει να πάει στη διακοπή των εορτών η ομάδα μας και για να το καταφέρει θα πρέπει να κερδίσει την ΠΑΕΕΚ (22/12,17:00) σε εξ αναβολής αγώνα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Μέσα από όλα τα στοιχεία που ενδιαφέρουν, σας βάζουμε στο κλίμα της αναμέτρησης.

Η τελευταία πληγή

Μια και αυτός ο αγώνας είναι εξ αναβολής, προκύπτει να είναι η ΠΑΕΕΚ η τελευταία ομάδα που μας στέρησε τη νίκη στο πρωτάθλημα. Μας κέρδισε 3-2 στο «Α. Παπαδόπουλος» σε αγώνα που δεχθήκαμε γκολ σε κάθε της ευκαιρία. Το πολύ θετικό είναι πως στους δυο αγώνες που ακολούθησαν μετράμε μηδέν παθητικό.

Ευκαιρία να κόψουμε δρόμο

Από τη στιγμή που πρόκειται για αγώνα εξ αναβολής, είναι και μια ευκαιρία να αλλάξουμε εκ νέου τα βαθμολογικά μας δεδομένα. Σε περίπτωση νίκης, θα ανέβουμε στην τέταρτη θέση, που φέτος εξασφαλίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο, και η διαφορά από την κορυφή θα μειωθεί στους εφτά βαθμούς. Για την ΠΑΕΕΚ νίκη σημαίνει πως θα κάνει γιορτές εκτός επικίνδυνης ζώνης.

Τα θετικά πρόσημα και τα σερί

Από τη μια καταγράφονται 12 συνεχόμενοι αγώνες πρωταθλήματος με τουλάχιστον ένα γκολ και από την άλλη δυο χωρίς να δεχθούμε που βελτιώνουν το γενικότερο απολογισμό μας. Πλέον είναι θετικό το πρόσημο στα γκολ (+1) και ισορροπία σε νίκες ήττες.  Η ΠΑΕΕΚ από την άλλη  έχει χάσει κάτι παραπάνω από το 50% των αγώνων της και σκόραρε σε εφτά από τους 13. Πάντως στα αξιοσημείωτα για τους Κερυνειώτες το γεγονός πως σκοράρουν περισσότερο εκτός (8) παρά στα εντός (3) παιχνίδια τους.

Σύνδεση με παρόν και παρελθόν

Ένα από τα χαρακτηριστικά της ΠΑΕΕΚ είναι πως έχει αρκετούς δανεικούς ποδοσφαιριστές στις τάξεις της, με ένα εξ αυτών να είναι ο δικός μας Ανδρέας Νεοφύτου. Παράλληλα βασικό της στέλεχος ο επίσης πρώην δικός μας Αριστοτέλους ενώ ο Παπαδόπουλος που είναι πια στην Ανόρθωση έχει συνδεθεί στην καριέρα του και με την ΠΑΕΕΚ.

Ποιοι σφυρίζουν

Διαιτητής: Χριστοδούλου Κυριάκος

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Όμηρος

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Χρίστου Ε. Χρίστος

4ος Διαιτητής: Αναστάση Αναστάσης

VAR: Νικολάου Γιώργος

AVAR: Εγγλέζου Νίκος

Παρατηρητής: Τράττος Λεόντιος

Σχετικά Νέα