Ανόρθωσις-Δόξα: Ανάλυση αντιπάλου και στατιστικά

Ανόρθωσις-Δόξα: Ανάλυση αντιπάλου και στατιστικά

Ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος συνεχίζεται με σερί εντός έδρας αγώνα με την ομάδα μας, απέναντι στη Δόξα (13/12, 19:00). Παιχνίδι με το οποίο συμπληρώνεται η 13η αγωνιστική και μέσα από αριθμούς και άλλα στοιχεία θα προσπαθήσουμε να σας βάλουμε στο κλίμα.

Να τερματίσει το σερί

Για την ομάδα μας, ο αγώνας έρχεται μετά από τρεις αγώνες χωρίς νίκη, Απόλλων, ΠΑΕΕΚ, Παρτίζαν, και είναι αυτονόητος ο στόχος της επιστροφής στις νίκες. Πλέον έχουν απομείνει μόνο οι εγχώριες διοργανώσεις να παλέψουμε και εκεί επικεντρωνόμαστε απόλυτα. Από ήττα προέρχεται και η Δόξα, 4-1 από την ΑΕΚ.

Η βαθμολογία

Δυο βαθμοί χωρίζουν τις δυο ομάδες, με την ομάδα μας να έχει 13 και τη Δόξα 11 στα μέχρι τώρα παιχνίδια τους. Πάντως στα αξιοσημείωτα για τους Κατωκοπίτες το γεγονός πως από την πρεμιέρα μας, όπου μας κέρδισαν 2-0, έχουν μόλις άλλη μια νίκη απέναντι στην ΠΑΕΕΚ.

Γκολ

Ο αγώνας με την ΠΑΕΕΚ ήταν μια ακόμα επιβεβαίωση για την εικόνα της Ανόρθωσης στο πρωτάθλημα,  με την επίθεση να είναι η τρίτη καλύτερη στο πρωτάθλημα με 15 και την άμυνα επίσης τρίτη αλλά από το τέλος με 18 παθητικό. Στα θετικά πάντως το γεγονός πως από εκείνη την ήττα με 2-0 από τη Δόξα πέρασε ένας ολόκληρος γύρος πρωταθλήματος με γκολ σε όλους τους αγώνες μας. Η Δόξα έχει δεχθεί ένα γκολ λιγότερο από την ομάδα μας και σκόραρε τέσσερα λιγότερα.

Προϊστορία

Συντριπτικά υπέρ μας ο απολογισμός όταν υποδεχόμαστε τη Δόξα για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, καθώς σε 17 αναμετρήσεις έχουμε κερδίσει στις 16. Εξαίρεση η σεζόν 2013-14 όταν και χάσαμε 2-1.

Ποιοι σφυρίζουν

Διαιτητής: Φωτίου Κωνσταντίνος

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Δημητριάδης Μάριος

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Χρίστου Ε. Χρίστος

4ος Διαιτητής: Κώστα Ροβέρτος

VAR: Δημητρίου Βασίλης

AVAR: Καλογήρου Μάριος

Παρατηρητής: Καπιτανής Κώστας

Σχετικά Νέα