Ολυμπιακός-Ανόρθωσις: Ανάλυση αντιπάλου και στατιστικά

Ολυμπιακός-Ανόρθωσις: Ανάλυση αντιπάλου και στατιστικά

Αισίως στην προτελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου εισέρχεται το πρωτάθλημα πρώτης κατηγορίας και για την ομάδα μας το μενού έχει επίσκεψη στο ΓΣΠ για τον αγώνα με το φιλόδοξο και φέτος Ολυμπιακό. Μέσα από την καθιερωμένη μας ανάλυση θα προσπαθήσουμε να σας βάλουμε για τα καλά στο κλίμα του αγώνα.

ΓΣΠ… δεύτερη έδρα

Η φετινή σεζόν ξεκίνησε για μας εκεί ακριβώς που τελείωσε η περσινή, στο ΓΣΠ δηλαδή να παίζουμε για έναν τίτλο. Στο σούπερ καπ με αντίπαλο την Ομόνοια δώσαμε το πρώτο παιχνίδι μας φέτος στο μεγαλύτερο γήπεδο του νησιού και με τον Ολυμπιακό φτάνουμε πλέον στα πέντε! Ματς που θα γίνουν έξι όταν υποδεχθούμε εκεί τη Γάνδη. Μετράμε μια ήττα, με Παρτίζαν, μια νίκη, με Ομόνοια, και δυο ισοπαλίες στα ματς με Φλόρα και το σούπερ καπ.

Επιστροφή Ολυμπιακού

Βέβαια, «είδηση» δεν αποτελεί μόνο η δική μας παρουσία στο ΓΣΠ αλλά και αυτή των αντιπάλων μας. Από τη σεζόν 2012-12 είχαν οι «Μαυροπράσινοι» να χρησιμοποιήσουν ως έδρα τους το γήπεδο, αφού επέλεγαν έκτοτε το «Μακάρειο». Πάντως η αλήθεια είναι πως Μας έχουν δυσκολέψει πάρα πολύ στα ματς που τους αντιμετωπίσαμε εκεί, αφού σε 12 αγώνες πρωταθλήματος μετράμε τέσσερις νίκες, πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Βαθμολογία

Η ομάδα μας προέρχεται από δυο σερί νίκες στο πρωτάθλημα, με το ίδιο μάλιστα σκορ 1-0. Είναι η πρώτη φορά που κάνουμε σερί και σαφώς στόχος είναι να το επεκτείνουμε. Οι  νίκες αυτές μας έφεραν στην πέμπτη θέση με 12 βαθμούς, όσους ακριβώς έχει και ο Ολυμπιακός με αγώνα παραπάνω.

Γκολ

Μέσα από την παραγωγικότητα των γραμμών των δυο ομάδων, καταλαβαίνει κανείς και που δίνουν έμφαση στο παιχνίδι τους μέχρι τώρα. Ο Ολυμπιακός έχει την τέταρτη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με εφτά γκολ, ενώ τα έξι γκολ που πέτυχε είναι καλύτερος απολογισμός μόνο από την ΠΑΕΕΚ. Η δική μας ομάδα σκόραρε 10 φορές, σε όλα τα παιχνίδια της μετά το πρώτο με Δόξα, ενώ δέχθηκε 11.

Πόσο άλλαξε από τις 15/5

Ως γνωστό στις 15 Μαίου δώσαμε μεταξύ μας τελικό κυπέλλου, με τον Ολυμπιακό έκτοτε να έχει αλλάξει αρκετά. Από την 11αδα που παρατάχθηκε από τον κ. Γιαννέφκσι, έχουν αποχωρήσει πέραν από τον ίδιο και πέντε ποδοσφαιριστές. Συνεχίζουν οι Σαρφό, Σαμπίνια, Κυριάκου, Μάντζης, Νανίσιο και Σάλι.

Ποιοι σφυρίζουν

Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Παύλος

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Σάββα Γιώργος

4ος Διαιτητής: Κουμή Δημήτρης

VAR: Νικολάου Γιώργος

AVAR: Γεωργίου Χαράλαμπος

Παρατηρητής: Καπιτανής Κώστας

Σχετικά Νέα