Ανόρθωσις-Πάφος FC: Ανάλυση αντιπάλου και στατιστικά

Ανόρθωσις-Πάφος FC: Ανάλυση αντιπάλου και στατιστικά

Η επιστροφή μας από την Εσθονία σήμανε και την αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα με την Πάφο, στα πλαίσια της ένατης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Αγώνας που θα γίνει στο «Α. Παπαδόπουλος» την Κυριακή(7/11, 17:00).

Μέσα από αριθμούς και στοιχεία θα σας βάλουμε στο κλίμα του αγώνα.

Βαθμολογία

Ακριβώς μπροστά μας βρίσκεται στον πίνακα η ομάδα της Πάφος FC, καθώς σε οκτώ αγώνες μετρά 10 βαθμούς και η ομάδα μας σε εφτά εννιά. Σημειώνεται επίσης πως τα πέντε από οκτώ παιχνίδια τους τα έδωσαν εντός έδρας, όπου μάζεψαν και τους εννιά από τους 10 βαθμούς. Η ομάδα μας έχει μόλις τρία εντός.

Φόρμα

Προέρχονται και οι δυο ομάδες από νίκη στο πρωτάθλημα, με την Πάφο να κερδίζει 2-0 την ΠΑΕΕΚ και να παίρνει πρώτο τρίποντο μετά την πρεμιέρα και το 4-0 επί του ΑΠΟΕΛ. Η Ανόρθωση κέρδισε εκτός έδρας με 1-0 την Ομόνοια.

Γκολ

Από τις ομάδες που και σκοράρουν και δέχονται γκολ είναι η Πάφος, μιας και μόνο στις δυο επισκέψεις της στη Λεμεσό (με ΑΕΛ και Απόλλωνα) απέτυχε να βάλει γκολ. Επίσης μόλις σε δυο αγώνες της κράτησε το μηδέν, στα εντός με ΑΠΟΕΛ και ΠΑΕΕΚ. Η ομάδα μας τρέχει σερί έξι αγώνων με τουλάχιστον ένα γκολ, μετά την πρεμιέρα με Δόξα, ενώ κράτησε για πρώτη φορά το μηδέν πίσω απέναντι στην Ομόνοια.

Η… καλή άμυνα με Πάφο

Μπορεί να μην είμαστε ακόμα στατιστικώς όπως θα θέλαμε αμυντικά, όμως με την Πάφο αντίπαλο φαίνεται πως οι επιδόσεις μας είναι μια χαρά.  Στα τελευταία πέντε σε πρωτάθλημα και κύπελλο, κερδίσαμε σε όλα με συνολικό σκορ 8-0. Παράδοση που θα θέλαμε να συνεχίσουμε.

Finnish Connection

Ο Πάουλους Αραγιούρι είναι από τα πρόσωπα του αγώνα αφού μέχει πέρσι έπαιζε για την Πάφο, ενώ τώρα θα την αντιμετωπίσει πρώτη φορά. Μαζί και τον καλό του φίλο Όνι Βαλακάρι, που θα είναι το βράδυ της Κυριακής αντίπαλοι και αμέσως μετά για 10 μέρες συμπαίκτες στην Εθνική Φινλανδίας για τα κρίσιμα ματς με Βοσνία και Γαλλία.

Ποιοι σφυρίζουν

Διαιτητής: Χριστοφόρου Μάριος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Πέτρου Πέτρος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Χρίστου Ε. Χρίστος
4ος Διαιτητής: Χριστοδούλου Κυριάκος
VAR: Σολωμού Δημήτρης
AVAR: Καλογήρου Μάριος
Παρατηρητής: Δημητρίου Ανδρέας

Σχετικά Νέα