Προπώληση εισιτηρίων ΑΕΛ-Ανόρθωση

Προπώληση εισιτηρίων ΑΕΛ-Ανόρθωση

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει την έναρξη προπώλησης εισιτηρίων για τον αγώνα με την ΑΕΛ στο «Τσίρειο (17/10, 19:00). Αγώνας που εντάσσεται στα πλαίσια της έκτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η προπώληση ξεκινά στις 11:00 της Τετάρτης(13/10) και στην μπουτίκ της ομάδας στο «Θεμιστόκλειο» στο ωράριο 17:00-20:00. Από την Παρασκευή(15/10) και στην Μπουτίκ της ομάδας στο «Α. Παπαδόπουλος». Το ωράριο έχει ως ακολούθως:

Παρασκευή 09:00-13:00, 14:30-18:30

Σάββατο: 09:00-14:00

Οι τιμές των εισιτηρίων ορίστηκαν από την ΑΕΛ σε €12 κανονικό, €10 μαθητικό και €1 παιδικό. Απαραίτητη η κάρτα φιλάθλου.

Σύμφωνα με όσα αποφασίστηκαν στην αστυνομική σύσκεψη του αγώνα, το γηπεδούχο σωματείο παραχώρησε ολόκληρη τη Δυτική εξέδρα του «Τσιρείου» για τους οπαδούς μας και θα ανοίξει και ταμείο στις 17:30. Την ίδια ώρα θα ανοίξει και η είσοδος  1 ενώ θα λειτουργήσει και συνεργείο έκδοσης κάρτας φιλάθλου.

Προϋποθέσεις εισόδου στα γήπεδα ποδοσφαίρου (Απόσπασμα από σχετικό διάταγμα ημερομηνίας 8/10/2021)

Επιτρέπεται η παρουσία θεατών σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, με πληρότητα 75% της χωρητικότητας του γηπέδου, νοουμένου ότι όλα τα πρόσωπα προσκομίζουν είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού για την ασθένεια του COVID-19 τουλάχιστον με τη μία δόση και νοουμένου ότι έχει παρέλθει διάστημα τριών εβδομάδων μετά την ημερομηνία εμβολιασμού είτε πιστοποιητικό ανάρρωσης από την ασθένεια του COVID-19 και νοουμένου ότι δεν έχει παρέλθει διάστημα έξι μηνών από την ημερομηνία δειγματοληψίας της αρχικής τους διάγνωσης, είτε αρνητική εργαστηριακή εξέταση για την ασθένεια του COVID-19 με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 72 ωρών, είτε το Ψηφιακό Πιστοποιητικό COVID της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EU Digital Covid Certificate), μόνο στις περιπτώσεις που το πιστοποιητικό αφορά σε εμβολιασμό για την ασθένεια του COVID-19 ή ανάρρωσης από την ασθένεια του COVID-19:

 Noείται ότι και εφόσον δεν υπερβαίνεται ο συνολικός μέγιστος αριθμός προσώπων, εξαιρούνται πρόσωπα ηλικίας κάτω των 12 ετών, πρόσωπα ηλικίας 12 έως 17 ετών τα οποία προσκομίζουν αρνητική εργαστηριακή εξέταση ή εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την ασθένεια του COVID19 με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 72 ωρών, καθώς και πρόσωπα ηλικίας 18 ετών και άνω που δεν δύνανται να εμβολιαστούν λόγω ιατρικού προβλήματος τα οποία προσκομίζουν σχετική ιατρική βεβαίωση καθώς και αρνητική εργαστηριακή εξέταση ή εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την ασθένεια του COVID-19 με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 72 ωρών.

Σχετικά Νέα