Ανόρθωσις-ΑΕΚ: Ανάλυση αντιπάλου και στατιστικά

Ανόρθωσις-ΑΕΚ: Ανάλυση αντιπάλου και στατιστικά

Με την αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΚ (25/10, 19:00) συνεχίζεται η αγωνιστική δράση για την ομάδα μας, με το παιχνίδι να εντάσσεται στα πλαίσια της έβδομης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Από την αναμέτρηση αυτή η ιστοσελίδα μας επιστρέφει και στην παρουσίαση ενδιαφερόντων στοιχείων που συνοδεύουν κάθε μας αντίπαλο.

Αγωνιστική κατάσταση

Με το δεδομένο πως η ομάδα μας έχει ένα αγώνα λιγότερο, με την ΠΑΕΕΚ στις 22/12, αντιμετωπίζουμε την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος με το πέρας έξι αγωνιστικών. Η ΑΕΚ μάλιστα έχει να καυχιέται πως είναι η μοναδική αήττητη ομάδα, με απολογισμό 4-2-0. Έχει επίσης την καλύτερη άμυνα με τέσσερα γκολ παθητικό και την καλύτερη επίθεση με 12 στατιστικό που έχει και η ΑΕΛ σε εφτά όμως αγώνες.

Η ομάδα μας σε πέντε αγώνες έχει απολογισμό 2-0-3 και γκολ 7-9.

Παράγοντας Ευρώπη

Ένα από τα δεδομένα της φετινής σεζόν είναι η προσθήκη στο καλεντάρι μας ευρωπαϊκών αγώνων, που κάνουν κάποιες εβδομάδες να είναι όπως λέμε «Αγγλικές». Δηλαδή με τρία παιχνίδια σε διάστημα 7-8 ημερών. Μέχρι τώρα πάντως η διαχείριση βγαίνει αρκετά καλά αφού κερδίσαμε και τις δυο φορές που ερχόμασταν από αγώνα ευρωπαϊκό με Εθνικό και ΑΠΟΕΛ. Μάλιστα ήταν ίδιο και το σκορ, 2-1.

Το σερί του Τριτσκόφσκι

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση για να καταλάβει κανείς πως η ΑΕΚ βασίζει πολλά τα τελευταία χρόνια στα γκολ του Ιβάν Τριτσκόφσκι που φέτος ξεκίνησε εντυπωσιακά αφού έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας του ως τώρα. Σερί που σαφώς και θέλουμε να διακόψουμε.

Προϊστορία

Η αναμέτρηση της Δευτέρας(25/10) θα είναι η 27η που φιλοξενούμε την ΑΕΚ στα πλαίσια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος (σημ.συν.: οι πρώτοι δυο γύροι). Ο απολογισμός είναι υπέρ μας αφού έχουν καταγραφεί σε 26 αγώνες 17 νίκες μας, έναντι πέντε ισοπαλιών και τεσσάρων ηττών. Στο περσινό παιχνίδι, ο Κωστάκης Αρτυματάς σημειώνοντας το γκολ που τελικά ψηφίστηκε ως το κορυφαίο της σεζόν έκρινε τον αγώνα με 1-0 υπέρ μας,

https://www.youtube.com/watch?v=IH18WezH8-I

Σχετικά Νέα