Καλή επιτυχία στους 12 διεθνείς μας

Καλή επιτυχία στους 12 διεθνείς μας

Η προετοιμασία της ομάδας μας για την πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα με τη Δόξα (12/9, 19:00) ξεκινά τη Δευτέρα(30/8) με τον προπονητή μας κ. Τιμούρ Κετσπάγια να μην μπορεί να υπολογίζει για τις επόμενες μέρες σε 12 ποδοσφαιριστές του.

Πρόκειται για παίκτες που πήραν κλήσεις για τις Εθνικές τους ομάδες για τα παιχνίδια τους στα πλαίσια των προκριματικών του μουντιάλ 2022 και του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Ελπίδων 2023.

Συνολικά έξι ποδοσφαιριστές μας κλήθηκαν από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό της Κύπρου κ. Νίκο Κωστένογλου. Πρόκειται για τους Δημήτρη Χριστοφή, Κωστάκη Αρτυματά, Ανδρέα Αβραάμ, Μιχάλη Ιωάννου, Ονησίφορο Ρουσιά και Μάριο Αντωνιάδη. Άλλοι δυο, Ανδρέας Χρυσοστόμου και Δανιήλ Παρούτης, κλήθηκαν από τον κ. Γιάννο Οκκά στην Ελπιδων για τους αγώνες με το Λίχτενσταιν. Τέλος και ο Νικόλας Χατζημιτσής πήρε κλήση, για φιλικούς όμως αγώνες, με την Κ19 της Κύπρου.

Δε λείπει ούτε αυτή τη φορά η Ανόρθωση από την Εθνική Γεωργίας, αφού ο Γκιόργκι Λόρια πήρε την κλήση από τον κ. Βίλι Σανιόλ. Στην Εθνική Φινλανδίας σταθερά ο Πάουλους Αραγιούρι, ενώ σε εκείνην της Αρμενίας ο Χοφχάνες Αμπαρτζουμιάν. Στη δική του Εθνική, Β. Ιρλανδίας, κλήθηκε και ο Κάιλ Λάφερτι.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους ποδοσφαιριστές μας και θα σας κρατάμε ενήμερους για την παρουσία του μέσα από τα social media της ομάδας μας.

Σχετικά Νέα