Προπώληση εισιτηρίων Ανόρθωση-Δόξα

Προπώληση εισιτηρίων Ανόρθωση-Δόξα

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει την έναρξη προπώλησης των εισιτηρίων για τον φιλικό αγώνα με τη Δόξα που θα γίνει την Κυριακή 25/7 στις 20:00 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Η προπώληση ξεκινά στις 13:00 της Τετάρτης 21/7.

Η προπώληση θα γίνει διαδικτυακά μέσω του www.anotickets.com και στις μπουτίκ του συλλόγου σε Λάρνακα και Λεμεσό. Τονίζεται πως ΔΕΝ θα ανοίξουν ταμεία την ημέρα του αγώνα.

Διαθέσιμη εξέδρα είναι η Δυτική (κάτω διάζωμα) και οι είσοδοι είναι οι Δ3, 4 και 5. Οι είσοδοι θα ανοίξουν στις 18:45. Ως εκ τούτου, για αυτό το παιχνίδι οι θέσεις των διαρκείας δεν θα ισχύουν αλλά οι κάτοχοι διαρκείας θα μπορούν με την κάρτα τους να εισέλθουν στο γήπεδο δωρεάν.

Η τιμή του εισιτηρίου ορίστηκε στα €10 γενική είσοδος και παιδιά μέχρι 14 ετών €1.

Προϋποθέσεις για είσοδο στο γήπεδο

Σύμφωνα με απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου ημερομηνίας 3/7/2021, δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο έχουν μόνο άτομα που έχουν εμβολιαστεί πλήρως ή έχουν παρέλθει τρεις εβδομάδες από την πρώτη δόση εμβολίου ή έχουν νοσήσει από Κορωνοϊό κατά τους τελευταίους έξι μήνες. Καλούνται οι φίλαθλοι κατά την είσοδό τους να προσκομίζουν το safe pass τους και την κάρτα φιλάθλου τους.

Σχετικά Νέα