Kατ΄αρχήν συμφωνία με Paulus Arajuuri

Kατ΄αρχήν συμφωνία με Paulus Arajuuri

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει την κατ΄αρχήν συμφωνία της με τον ποδοσφαιριστή Paulus Arajuuri για την ποδοσφαιρική περίοδο 2021-22.

Η συμφωνία θα ολοκληρωθεί όταν ο ποδοσφαιριστής έρθει στην Κύπρο και περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, μετά τη σχετική άδεια που του έχει παραχωρηθεί λόγω της συμμετοχής του με την Εθνική Φινλανδίας στο EURO 2020.

Ο 33χρονος διεθνής κεντρικός αμυντικός γεννήθηκε στην πρωτεύουσα Ελσίνκι και αγωνίστηκε σε ομάδες της χώρας του μέχρι το 2009 όταν και πήρε μεταγραφή για τη Σουηδία και την τότε πρωταθλήτρια Καλμάρ. Έμεινε εκεί μέχρι το 2013 (69 συμμετοχές, 3 γκολ) και ακολούθως άφησε για πρώτη φορά τη Σκανδιναβία για να παίξει στην Πολωνία με τη Λεχ Πόζναν. Στα 3,5 χρόνια που αγωνίστηκε εκεί, κατέκτησε ένα πρωτάθλημα και ένα κύπελλο Πολωνίας, αγωνίστηκε σε 83 αγώνες και σκόραρε εφτά φορές. Επόμενος σταθμός η Δανία και η Μπρόντμπι, με την οποία αγωνίστηκε σε δυο τελικούς κυπέλλου και πήρε μια φορά το τρόπαιο. Συνολικά έπαιξε σε 86 επίσημους αγώνες με τέσσερα γκολ. Τον Αύγουστο του 2019 ήρθε στο νησί μας για την Πάφος FC και στη διετία του εκεί έπαιξε σε 38 αγώνες με τρία γκολ.

Μετρά επίσης 21 συμμετοχές στα κύπελλα Ευρώπης με 1 γκολ και άλλες 54 διεθνείς συμμετοχές με τη Φινλανδία με αποκορύφωμα τις τρεις στα τελικά του EURO 2020. Σκόραρε τρεις φορές με το εθνόσημο της πατρίδας του.

Καλωσορίζουμε τον Paulus στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Σχετικά Νέα