Ακαδημίες: Έκλεισε με πάρτι η σεζόν (φωτορεπορτάζ)

Ακαδημίες: Έκλεισε με πάρτι η σεζόν (φωτορεπορτάζ)

Σε πολύ ευχάριστο κλίμα και στην παρουσία του προέδρου κ. Ευγένιου Χαμπουλλά, του αναπληρωτή προέδρου κ. Ανδρέα Πουλλαΐδη και του Διευθυντή κ. Μαρίνου Μήτρου ολοκληρώθηκε την Πέμπτη(10/6) ο κύκλος των προπονήσεων για τα αγωνιστικά τμήματα παίδων της Ανόρθωσης Κ14, Κ15, Κ16 και Κ17.

Στη διάρκεια της προπόνησης υπήρξε και ένας διαγωνισμός με ποδοσφαιρικό παιχνίδι για κάθε ομάδα με το νικητή να παίρνει μια φανέλα. Στη φωτογραφία ο πρόεδρος δίνει το βραβείο σε έναν από τους νικητές.

Μετά το πέρας της προπόνησης ακολούθησε ένα μικρό πάρτι όπου τα παιδιά συνέφαγαν και έφυγαν για τις διακοπές τους. Το ραντεβού για την έναρξη της προετοιμασίας δόθηκε στις 19 Ιουλίου.

Η αγωνιστική περίοδος που μόλις ολοκληρώθηκε ήταν πολύ δύσκολη για όλους μας και ιδιαίτερα για τα παιδιά. Η ακαδημία Ανόρθωσις Αμμοχώστου θέλει να ευχαριστήσει τόσο τα παιδιά όσο και τους γονείς τους για την υπομονή που επέδειξαν ώστε η περίοδος να ολοκληρωθεί όσο πιο ομαλά γινόταν. Ευχαριστίες επίσης στις προπονητικές ομάδες των τμημάτων που εργάστηκαν κάτω από τόσο αντίξοες συνθήκες και χωρίς αγωνιστική δράση για μήνες. Τέλος δεν μπορούμε να παραλείψουμε την κοινότητα Κελιών για τις διευκολύνσεις που παρείχε για τις γηπεδικές εγκαταστάσεις καθώς και την ταβέρνα «Ζήνων» για το φαγητό που συνόδεψε τη βραδιά.

Καλό Καλοκαίρι, ραντεβού τον Ιούλη!

Σχετικά Νέα