Match Report: ΑΕΛ-Ανόρθωση (στιγμιότυπα)

Match Report: ΑΕΛ-Ανόρθωση (στιγμιότυπα)

Με την πρώτη μας νίκη στη Β’ φάση του πρωταθλήματος συνοδεύτηκε η επίσκεψή μας στη Λεμεσό για τον αγώνα με την ΑΕΛ. Επικρατήσαμε με 2-1 χάρις σε γκολ που σημειώθηκαν από Αμπαρτζουμιάν και Κορρέα.

Για να φτάσουμε στη νίκη χρειάστηκε να κάνουμε ανατροπή καθώς η ΑΕΛ ήταν η ομάδα που προηγήθηκε στο 37’ με τον Γεωργίου. Η Ανόρθωση ισοφάρισε στο 44’ με τον Χοφχάνες Αμπαρτζουμιάν να σημειώνει το δεύτερο φετινό του γκολ. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 47’ με τον Παύλο Κορρέα να σκοράρει με το κεφάλι. Τρίτο του γκολ στα τελευταία τρία παιχνίδια της ομάδας μας. Σημειώνεται πως τις ασσίστ για τα γκολ έδωσε ο Νίκος Καλτσάς, πρώτος σε αυτή την στατιστική κατηγορία με οκτώ στο πρωτάθλημα.

Σύνθεση Ανόρθωσης

Λόρια, Κορέια, Βργκοτς, Ρισβάνης, Κορρέα, Αμπαρτζουμιάν (55′ Μαργκάσα), Νταουσβίλι, Χούσμπαουερ, Οκριασβίλι (68′ Χριστοφή), Καλτσάς (79′ Ελουντού), Κβιλιτάια (79′ Μανιάς).

Δηλώσεις:

Τιμούρ Κετσπάγια: «Θέλω να δώσω συγχαρητήριά στην Ομόνοια που κατέκτησε το πρωτάθλημα. Η ομάδα έδειξε και μέσα στον αγωνιστικό χώρο και έξω από τον αγωνιστικό χώρο ότι ήθελε περισσότερο το πρωτάθλημα. Σήμερα δώσαμε ένα αδιάφορο παιχνίδι. Μας περιμένει ο τελικός κυπέλλου και πρέπει να προετοιμαστούμε για να πάρουμε ένα τίτλο. Η Ανόρθωση δικαιούται να πάρει ένα τίτλο. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο και ελπίζω ότι μετά από πολλά χρόνια να καταφέρει η ομάδα να πάρει ένα τίτλο. Δεκατρία χρόνια είναι πολλά. Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι, ήταν αδιάφορο αλλά έγινε ένα καλό παιχνίδι, προσπάθησαν και οι δυο ομάδες και είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε το πρώτο παιχνίδι στη Β’ φάση».

Ρενάτο Μαργκάσα: «Ευτυχώς. Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Είχε καιρό να κερδίσουμε και δεν ήμασταν χαρούμενοι γι’ αυτό. Έπρεπε να παλέψουμε πολύ για να κερδίσουμε την ΑΕΛ. Για εμάς δεν υπάρχουν ποτέ αδιάφορα παιχνίδια. Παίζουμε στην Ανόρθωση και πρέπει να παλεύουμε για να κερδίσουμε».

Στιγμιότυπα

Σχετικά Νέα