Match Report Ανόρθωση-Ομόνοια (στιγμιότυπα)

Match Report Ανόρθωση-Ομόνοια (στιγμιότυπα)

Το αρνητικό της σερί σε αγώνες πρωταθλήματος συνέχισε απέναντι στην Ομόνοια η ομάδα μας, καθώς ηττήθηκε με 2-0 και παραμένει χωρίς νίκη στη Β’ φάση. Ο αγώνας ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να επιβάλουν το παιχνίδι τους και χωρίς τις πολλές ευκαιρίες, με την Ομόνοια να έχει τη μεγάλη στιγμή με σουτ του Σέχου στο δοκάρι.

Στο φινάλε του ημιχρόνου και εκεί που όλα έδειχναν πως το 0-0 θα ήταν το σκορ, οι «πράσινοι» προηγήθηκαν με τον Τιάγκο στο 44’. Στην επανάληψη η ομάδα μας ανέβασε στροφές επιθετικά, αύξηση το ποσοστό κατοχής της μπάλας για να βρει την ισοφάριση αλλά τελικά ο Τσέποβιτς στο 79’ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για την Ομόνοια. Η προσοχή όλων στράφηκε κατευθείαν στον επαναληπτικό κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ την Τετάρτη(21/4).

Σύνθεση Ανόρθωσης:

Λόρια, Πηλέας (65′ Καλτσάς), Βργκοτς, Ρισβάνης, Κορρέα, Αμπαρτζουμιάν, Νταουσβίλι, Κ. Αρτυματάς (70′ Μανιάς), Οκριασβίλι (46′ Χριστοφή), Μίχα (46′ Χουσμπάουερ), Μαργκάσα (61′ Κορέια)

Δηλώσεις:

Τιμούρ Κετσπάγια: «Το παιχνίδι που έχει μεγάλη σημασία για εμάς είναι της Τετάρτης. Αυτό δεν σημαίνει πως αδιαφορήσαμε σήμερα. Στο δεύτερο ημίχρονο της περασμένης Τετάρτης παίξαμε με ένα παίκτη λιγότερο και γι’ αυτό αναγκαστήκαμε να κάνουμε αλλαγές σήμερα. Για εμάς το παιχνίδι της Τετάρτης είναι το παιχνίδι της χρονιάς και θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα».

Τζόζεφ Χουσμπάουερ: «Σίγουρα δεν είναι καλό να χάνεις με 2-0 στην έδρα σου. Κάναμε κάποιες αλλαγές και προσπαθήσαμε όμως στον αγώνα της Τετάρτης έχουμε το προβάδισμα και πιστεύω πως θα σκοράρουμε»

Στατιστικά

Κατηγορία ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΟΜΟΝΟΙΑ
Τελικές 3 9
Στον στόχο 1 5
Αποκρούσεις 3 1
Φάουλ 8 7
Κίτρινες 2 3
Κόκκινες
Οφσάιντ
Κόρνερ 3 6
Κατοχή 45% 54%

Στιγμιότυπα

Σχετικά Νέα