Match Report: Ανόρθωση-Ολυμπιακός (στιγμιότυπα)

Match Report: Ανόρθωση-Ολυμπιακός (στιγμιότυπα)

Με ήττα συνοδεύτηκε η αναμέτρηση της ομάδας μας με τον Ολυμπιακό για την 34η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας υστέρησε σημαντικά σε σχέση με άλλες αναμετρήσεις της και σε κανένα σημείο του αγώνα δεν μπόρεσε να επιβληθεί στο γήπεδο. Τα γκολ σημειώθηκαν από τον Μπράνκο Βργκοτς (αυτογκόλ) και το Στέφανο Χαραλάμπους.

Σημειώνεται και η παρουσία στο αρχικό σχήμα του Παναγιώτη Αρτυματά για πρώτη φορά φέτος.

Σύνθεση Ανόρθωσης:

Λόρια, Κ. Αρτυματάς, Π. Αρτυματάς (46′ Χριστοφή), Κορέια, Μίχα (68′ Μανιάς), Αμπαρτζουμιάν (63′ Ελουντού) (89′ Μαργκάσα), Καλτσάς, Βργκοτς, Κβιλιτάια, Χουσμπάουερ, Κορρέα

Δηλώσεις

Τιμούρ Κετσπάγια: «Δεν έχουμε να πούμε πολλά πράγματα, είμαι πολύ απογοητευμένος γιατί σήμερα δεν παρουσιαστήκαμε. Αυτό δεν μειώνει τη νίκη του Ολυμπιακού. Μας έδωσε ψυχολογία μετά που περάσαμε στον τελικό. Ντρέπομαι για την ομάδα μου. Πρώτος υπεύθυνος σίγουρα είμαι εγώ. Αν δεν είχαμε μπροστά μας τον τελικό, σίγουρα μετά από αυτό θα πήγαινα στο σπίτι μου και θα ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι. Αυτό θα μπορούσε να ήταν και πριν από το σημερινό, αλλά επειδή έχουμε το σημαντικότερο παιχνίδι μπροστά μας θα μείνω μέχρι εκεί που πρέπει. Δεν περίμενα τέτοια απόδοση. Οι παίκτες μπορεί να θεώρησαν ότι για μας το μοναδικό παιχνίδι που υπάρχει είναι ο τελικός. Αν είναι αυτό το σκεπτικό τους είναι μεγάλο λάθος, είμαστε μεγάλη ομάδα και πρέπει να παρουσιαζόμαστε σαν μεγάλη ομάδα. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό».

Νίκος Καλτσάς: «Δεν δείξαμε καθόλου συγκέντρωση. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε τη συνέχεια. Έχουμε ακόμη 20 μέρες μπροστά μας πριν τον τελικό. Θα δουλέψουμε για να καταφέρουμε να πάρουμε το κύπελλο. Θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο. Αφού έχουμε αυτή την ευκαιρία πρέπει να τη διεκδικήσουμε. Η Ανόρθωση παίζει πάντα για να κερδίσουμε».

Στατιστικά:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Τελικές 10 5
Στον στόχο 4 1
Αποκρούσεις 0 4
Φάουλ 12 19
Κίτρινες 2 1
Κόκκινες 0 0
Οφσάιντ 4 2
Κόρνερ 3 4
Κατοχή 58% 42%

 

Στιγμιότυπα

Σχετικά Νέα