Match report: ΑΕΚ-Ανόρθωση (στιγμιότυπα)

Άλλη μια ήττα, τρίτη συνεχόμενη, δέχθηκε η ομάδα μας στο πρωτάθλημα με 2-1 από την ΑΕΚ και παράμεινε στους 53 βαθμούς μετά από 31 αγώνες.

Η εξέλιξη του αγώνα μπορούσε να είναι πολύ διαφορετική αφού μόλις στο δεύτερο λεπτό ο Τορνίκε Οκριασβίλι μετά από ασσίστ του Νίκου Καλτσά άνοιξε το σκορ. Ήταν το όγδοο γκολ του Τορνίκε στο πρωτάθλημα και πέμπτη ασσίστ του Νίκου. Σε ολόκληρο το πρώτο μέρος η ομάδα μας ήταν ανώτερη και κυρίως λόγω του Ζοέλ Μολ δε βρήκε ένα δεύτερο γκολ.

Στην επανάληψη τα δεδομένα άλλαξαν και με τα γκολ των Τάντι και Τρισκόφσκι η ΑΕΚ ανέτρεψε το σκορ και επικράτησε.

Σύνθεση Ανόρθωσης

Λόρια, Κορρέα, Ρισβάνης, Κ. Αρτυματάς, Καλτσάς, Κορέια, Νταουσβίλι (86′ Μανιάς), Μαργκάσα (68′ Πηλέας), Μίχα (68′ Ελουντού), Οκριασβίλι, Κβιλιτάια

Δηλώσεις

Τιμούρ Κετσπάγια: «Χάσαμε ακόμα ένα παιχνίδι που θα μπορούσαμε να καθαρίσουμε από το πρώτο ημίχρονο. Δυστυχώς αυτό είναι το πρόβλημα που έχουμε όλο αυτό το διάστημα. Είμαστε μια ομάδα που πήραμε πολύ λιγότερα από ότι αξίζουμε και κάποιοι άλλοι πολύ περισσότερα από ότι αξίζουν. Αυτό που έχει σημασία για εμάς είναι πως έχουμε δυο παιχνίδια στο κύπελλο και όλη η προσοχή είναι εκεί. Αυτό δεν σημαίνει πως θα παρατήσουμε τα άλλα παιχνίδια και σήμερα πήραμε λιγότερα από όσα αξίζαμε».

Στατιστικά

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΕΚ ΑΝΟΡΘΩΣΗ
Τελικές 9 8
Στον στόχο 5 4
Αποκρούσεις 4 2
Κόρνερ 2 1
Οφσάιντ 1 2
Φάουλ υπέρ 17 12
Κίτρινες 5 4
Κόκκινες 0 0
Κατοχή 45% 55%

 

Στιγμιότυπα

Σχετικά Νέα