Match Report: Ανόρθωση-Καρμιώτισσα (στιγμιότυπα)

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα μας, που επικράτησε με 2-1 της Καρμιώτισσας στο «Α. Παπαδόπουλος και παράλληλα βελτίωσε τη βαθμολογική της θέση προσπερνώντας την ΑΕΛ.

Αυτή ήταν η όγδοη συνεχόμενη νίκη μας εντός έδρας και 13η σε 22 αγώνες πρωταθλήματος. Η Ανόρθωση ξεκίνησε πολύ δυνατά την αναμέτρηση και μέχρι το 28’ είχε ήδη καθαρό προβάδισμα νίκης με 2-0. Πρώτα στο 7’ ο Κβιλιτάϊα σε τετ α τετ δε λάθεψε για το 12ο γκολ του, γεγονός που τον φέρνει στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ στο πρωτάθλημα μαζί με Ντιγκινί και Σαντίκ. Στο 28’ ο Καλτσάς σκόραρε το τέταρτο γκολ του μετά από ασσίστ του Νταουσβίλι. Για το Γεωργιανό είναι η δεύτερη φετινή του τελική πάσα.

Η ομάδα μας είχε ευκαιρίες και για περισσότερα γκολ, όμως δεν το πέτυχε και στο 82’ η Καρμιώτισσα μείωσε με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Ίσμαελ Σάσι. To γκολ αυτό τερμάτισε σερί 459 λεπτών που ο Γκιόργκι Λόρια δεν είχε δεχθεί γκολ.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, η τήρηση μονόλεπτης σιγής στη μνήμη του Dr Σέργη Σεργίου ενώ στις δηλώσεις του ο Τιμούρ Κετσπάγια του αφιέρωσε τη νίκη.

Σύνθεση Ανόρθωσης:

Λόρια, Κορέια, Ρισβάνης, Βργκοτς, Κ.Αρτυματάς (Γκαλίτσιος 46′), Νταουσβίλι, Χούσμπαουερ (Ελουντού 46′), Μπουσουλάτζιτς, Μίχα (Χριστοφή 68′), Καλτσάς (Μαργκάσα 68′), Κβιλιτάια (Μανιάς 79′)

Δηλώσεις:

Τιμούρ Κετσπάγια: «Θα ήθελα αυτή τη νίκη να την αφιερώσω στον γιατρό Σεργίου, έναν άνθρωπο που γνώρισα από την πρώτη μέρα που είμαι εδώ, μια μεγάλη απώλεια. Θα μας λείψει πολύ. Για το παιχνίδι, μετράνε οι τρεις βαθμοί και βλέπουμε μπροστά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, διότι πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Γκιόργκι Λόρια: «Δεν κάναμε καλό παιχνίδι, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι. Κάναμε πολλά λάθη. Το πιο σημαντικό είναι η νίκη. Πρέπει να ξεχάσουμε άμεσα αυτό το ματς και να δούμε το επόμενο. Είχαμε ποιότητα σαν ομάδα. Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε».

Στατιστικά αγώνα:

Κατηγορία Ανόρθωση Καρμιώτισσα
Τελικές 6 5
Στον στόχο 3 2
Αποκρούσεις 0 1
Φάουλ 12 22
Κίτρινες 2 2
Κόκκινες
Οφσάιντ 3 1
Κόρνερ 3 2
Κατοχή 65% 35%

 

Στιγμιότυπα:

Σχετικά Νέα