Match Report: Απόλλων-Ανόρθωση (στιγμιότυπα)

Match Report: Απόλλων-Ανόρθωση (στιγμιότυπα)

Την πέμπτη της ήττα στο πρωτάθλημα δέχθηκε στη Λεμεσό απέναντι στον Απόλλωνα η ομάδα μας, με το τελικό 3-2 να μην αντικατοπτρίζει την εικόνα που είχε ο αγώνας.

Η Ανόρθωση ξεκίνησε εντυπωσιακά την αναμέτρηση και στο 9’ προηγήθηκε με γκολ του Κβιλιτάια μετά από ασσίστ του Καλτσά. Αυτό ήταν το 8ο γκολ του Γεωργιανού φορ στο πρωτάθλημα και για τον Καλτσά η τρίτη ασσίστ, όλες για γκολ του «Κβίλι». Η υπεροχή μας καρποφόρησε εκ νέου στο 29’ όταν ο Μίχα αυτή τη φορά είχε ρόλο δημιουργού και ο Χουσμπάουερ εκτελεστή. Για αμφότερους ήταν η πρώτη τους παρουσία στις αντίστοιχες στατιστικές κατηγορίες.

Στην επανάληψη τα δεδομένα ανατράπηκαν, με τον Απόλλωνα να ισοφαρίζει με τα γκολ των Ντιγκινί (52’) και Ματέι (60’). Η φάση που καθόρισε το αποτέλεσμα έγινε στο 69’ όταν υποδείχθηκε μέσω VAR (λανθασμένα) πέναλτι υπέρ του Απόλλωνα το οποίο ο Ντιγκινί μετέτρεψε σε γκολ στο 73’.

Σύνθεση Ανόρθωσης:

Λόρια, Αμπαρτζουμιάν (Μαργκάσα 66′), Βργκοτς, Σίλντενφελντ, Κορέια, Νταουσβίλι, Κ.Αρτυματάς, Χουσμπάουερ (Ελουντού 84′), Καλτσάς (Χριστοφή 84′), Μίχα (Μανιάς 78′), Κβιλιτάια

Στατιστικά αγώνα

Κατηγορία Απόλλων Ανόρθωση
Τελικές 5 8
Στον στόχο 4 5
Αποκρούσεις 3 1
Κόρνερ 3 7
Οφσάιντ 1 2
Φάουλ 12 16
Κίτρινες 2 1
Κόκκινες
Κατοχή 55% 45%

 

Δηλώσεις:

Τιμούρ Κετσπάγια: «Δεν ξέρω τι να πω. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω πως χάσαμε αυτό το παιχνίδι. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μαρκάρουμε. Κάποιοι θα φύγουν και κάποιοι θα έρθουν. Μπορούσαμε να τελειώσουμε το παιγνίδι και στο Α’ και στο Β ημίχρονο.Τρείς σέντρες κάνανε και βάλανε τρία γκολ».

Γκόρτον Σίλντενφελντ: «Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Η ομάδα δουλεύει πολύ σκληρά. Μας πέρασαν τρεις φορές, έκαναν τρία σουτ και έβαλαν τρία τέρματα. Δουλεύουμε σκληρά. Κάθε μισή ευκαιρία είναι τέρμα. Προσπαθούμε να το αλλάξουμε αυτό. Ξέρουμε δεν είναι αρκετό όμως προσπαθούμε να το αλλάξουμε».

Στιγμιότυπα:

Σχετικά Νέα