Match Report: ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση

Με λευκή ισοπαλία συνέχισε την πορεία της στο πρωτάθλημα η ομάδα μας, καθώς στο ντέρμπι του ΓΣΠ με τον ΑΠΟΕΛ οι προσπάθειες των ποδοσφαιριστών σημαδεύτηκαν από το 0-0.

Στο πρώτο μέρος ο αγώνας ήταν ισορροπημένος και χωρίς πολλές φάσεις, με την Ανόρθωση να απειλεί με τα σουτ των Μπουσουλάτζιτς και Χουσμπάουερ, ενώ ο ΑΠΟΕΛ είχε τη δική του μεγάλη ευκαιρία με το σουτ του Εφραίμ στο 41’ που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Λόρια.

Στην επανάληψη η Ανόρθωση ήταν η ομάδα που είχε καλύτερη εικόνα στην αναμέτρηση και είχε τις δικές της μεγάλες φάσεις πρώτα με τον Κβιλιτάια, σουτ άουτ στο 50’, και μετά με τον Ελουντού που είχε σουτ στο δοκάρι στο 85’.

Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα μας έφτασε στους 40 βαθμούς, βρίσκεται στην τέταρτη θέση τέσσερις βαθμούς πίσω από την κορυφή. Ο Γκιόργκι Λόρια κατέγραψε το τέταρτο συνεχόμενο clean sheet στο πρωτάθλημα, προσωπικό του ρεκόρ με την ομάδα μας, και ήταν η δέκατη φορά στα 21 παιχνίδια που η Ανόρθωση κρατά το μηδέν στην άμυνα της.

Σύνθεση Ανόρθωσης

Λόρια, Γκαλίτσιος, Βργκοτς, Ρισβάνης, Κορέια, Κ.Αρτυματάς, Χούσμπαουερ, Μίχα (Ελουντού  62′), Μπουσουλάτζιτς, Καλτσάς (Χριστοφή 62′), Κβιλιτάια

Δηλώσεις

Τιμούρ Κετσπάγια: «Πιστεύω έγινε ένα καλό παιχνίδι. Το αποτέλεσμα θα έλεγα είναι δίκαιο, παρόλο που ήμασταν κοντά στο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι δεν δεχθήκαμε γκολ. Μπορούσαμε να βάλουμε, δεν δεχθήκαμε και βλέπουμε μπροστά. Στο πρωτάθλημα που παίζουμε ότι παίρνεις είναι κέρδος. Δεν έχει σημασία με ποιον παίζεις. Σε ένα εκτός έδρας ντέρμπι πήραμε ένα βαθμό και βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι».

Τσαρλς Ελουντού: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι προσπαθήσαμε να κερδίσουμε. Πάντα θα παλεύουμε για τη νίκη. Ήθελαν και οι δύο ομάδες να κερδίσουν. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την απόδοση της ομάδας αλλά και τη δική μου που έπαιξα ως αλλαγή».

Στατιστικά αγώνα

Κατηγορία ΑΠΟΕΛ Ανόρθωση
Τελικές 3 6
Στον στόχο 1 1
Αποκρούσεις 1 1
Φάουλ 10 13
Κίτρινες 1 2
Κόκκινες
Οφσάιντ 1 2
Κόρνερ 5 4
Κατοχή 50% 50%

 

Στιγμιότυπα

Σχετικά Νέα