Match Report: Ανόρθωση-Νέα Σαλαμίνα (στιγμιότυπα)

Match Report: Ανόρθωση-Νέα Σαλαμίνα (στιγμιότυπα)

Την τρίτη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα πέτυχε το απόγευμα του Σαββάτου(16/1) η ομάδα μας, καθώς επικράτησε με 2-0 της Νέας Σαλαμίνας στο ντέρμπι των Βαρωσίων.

Το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε μέσα από το 11ο φετινό γκολ, πρώτος στον πίνακα των σκόρερ, του Γκιόργκι Κβιλιτάια με πέναλτι στο 34’ και από τον Γιώργο Γκαλίτσιο με σουτ από κοντά στο 90+1’. Για τον Ελλαδίτη ήταν το δεύτερο φετινό του γκολ και πρώτο μετά την πρεμιέρα. Την ασίστ στο γκολ αυτό, έδωσε ο Άζερ Μπουλάτζιτς που είχε εμπλοκή σε γκολ στο ντεμπούτο του. Πέρασε ως αλλαγή στο 59ο λεπτό.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα μας ανέβηκε στους 39 βαθμούς και στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Στα αξιοσημείωτα, τα 287 λεπτά απαραβίαστης εστίας που μετρά ο Γκιόργκι Λόρια.

Σύνθεση Ανόρθωσης

Λόρια, Κ. Αρτυματάς, Κορέια, Νταουσβίλι, Μίχα (Γκαλίτσιος 66′), Αμπαρτζουμιάν (Μπουσουλάζιτς 59), Καλτσάς (Χριστοφή 84′), Βργκοτς, Κβιλιτάια (Μανιάς 84′), Χουσμπάουερ (Ελουντού 66′), Ρισβάνης

Δηλώσεις:

Κ. Αρτυματάς: «Πάντα το 1-0 είναι επικίνδυνο σκορ, δεν μπορείς να αναπαυθείς σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Πρέπει να είσαι πανέτοιμος στο παιχνίδι μέχρι το τελευταίο λεπτό. Πετύχαμε και το δεύτερο γκολ και πήραμε μία σημαντική νίκη».

Τιμούρ Κετσπάγια: «Το καλό είναι ότι για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι κερδίσαμε και δεν δεχθήκαμε γκολ. Συγχαρητήρια στους παίκτες και βλέπουμε μπροστά. Έχουμε ένα ντέρμπι παιχνίδι, ανεξάρτητα αν το ΑΠΟΕΛ δεν βρίσκεται αυτή την στιγμή σε καλή κατάσταση, είναι πάλι ντέρμπι και πρέπει να ετοιμαστούμε κατάλληλα. Συγχαρητήρια στη Σαλαμίνα και τον προπονητή της, έχουν φτιάξει καλή ομάδα και δεν ήταν τυχαία τα αποτελέσματα που είχανε μέχρι το σημερινό. Εμείς συνεχίζουμε, βλέπουμε μπροστά».

Στατιστικά

Κατηγορία Ανόρθωση Νέα Σαλαμίνα
Τελικές 5 3
Στο στόχο 3 2
Αποκρούσεις 2 2
Φάουλ 13 12
Κίτρινες 0 1
Κόκκινες
Οφσάιντ 0 1
Κόρνερ 8 1
Κατοχή 45% 55%

Στιγμιότυπα

Σχετικά Νέα