Match report: Ανόρθωση-Εθνικός (στιγμιότυπα)

Match report: Ανόρθωση-Εθνικός (στιγμιότυπα)

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα μας, που στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος επικράτησε με 1-0 του Εθνικού στο «Α. Παπαδόπουλος». Αυτή ήταν η έκτη σερί νίκη σε εντός έδρας παιχνίδι και έβδομη σε εννιά αγώνες που δώσαμε ως τώρα.

Το γκολ της νίκης σημείωσε ο Γκιόργκι Κβιλιτάια, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος στο 18o λεπτό της αναμέτρησης. Αυτό ήταν το ένατο γκολ του Κβίλι φέτος, δεύτερος στον πίνακα των σκόρερ. Ο Εθνικός είχε τη δική του μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει στο 33’ όταν ο Κονέ εκτέλεσε πέναλτι αλλά σημάδεψε το δοκάρι. Μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου, βρήκαμε και απωλέσαμε αρκετές μεγάλες ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ όμως αυτό δεν ήρθε. Στην επανάληψη η συχνότητα των ευκαιριών αραίωσε, όμως η εικόνα δεν άλλαξε όπως και το αποτέλεσμα.

Σύνθεση Ανόρθωσης

Λόρια, Γκαλίτσιος, Κορέια, Βργκοτς, Σελίν, Νταουσβίλι, Μαργκάσα, Μίχα (86′ Κορρέα), Αμπαρτζουμιάν (72′ Χριστοφή), Καλτσάς (72′ Ελουντού), Κβιλιτάια (81′ Μανιάς)

Στατιστικά αγώνα

Κατηγορία Ανόρθωση Εθνικός
Τελικές 4 3
Στον στόχο 2 2
Φάουλ 12 20
Κίτρινες 1 1
Κόκκινες
Οφσάιντ 5 0
Κόρνερ 3 2
Κατοχή 56% 44%

Δηλώσεις

Τιμούρ Κετσπάγια: «Μετά από τα δυο παιχνίδια που είχαμε χάσει έπρεπε να κερδίσουμε οπωσδήποτε. Δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι. Μπορούσαμε να τελειώσουμε το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Βλέπουμε τη συνέχεια, όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα».

Γιώργος Γκαλίτσιος: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίζαμε δυσκολίες απέναντι στον Εθνικό. Δυστυχώς δεν πετύχαμε δεύτερο γκολ στις ευκαιρίες που βρήκαμε για να είμαστε και πιο ήρεμοι. Είχαμε άγχος στο β’ ημίχρονο, δεν απειληθήκαμε όμως και ήρθε αυτή η νίκη που είναι σημαντική για τη συνεχεία».

Στιγμιότυπα

Σχετικά Νέα