Match report: Ερμής-Ανόρθωση (Στιγμιότυπα)

Match report: Ερμής-Ανόρθωση (Στιγμιότυπα)

Με ισοπαλία συνοδεύτηκε η πρεμιέρα του Β’ γύρου για την ομάδα μας, καθώς απέναντι στον Ερμή έμεινε στο 1-1. Η αναμέτρηση βρήκε τον Ερμή να προηγείται στο 39’ με τον Κέβιν Χολτ και αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ομάδα μας ανέκαμψε και αφού άσκησε πίεση κατάφερε να ισοφαρίσει στο 77’ από ασσίστ του Καλτσά και τελείωμα με το κεφάλι του Κβιλιτάια. Αυτό ήταν το έβδομο γκολ του Γεωργιανού φορ στο πρωτάθλημα, γεγονός που τον φέρνει στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ.

Μετά το γκολ η ομάδα μας συνέχισε να πιέζει και είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Καλτσά στο 88’ να πάρει τη νίκη αλλά ο Καϊκέ μπλόκαρε το σουτ του.

Σύνθεση Ανόρθωσης:

Ανόρθωση (Κετσπάγια): Λόρια, Γκαλίτσιος, Κορέια, Σίλντενφελντ, Βργκοτς, Μαργκάσα, Αρτυματάς, Χουσμπάουερ (46′ Μίχα), Καλτσάς, Χριστοφή (63′ Μανιάς), Κβιλιτάια

Στατιστικά Ερμής Ανόρθωση
Τελικές 6 6
Στο στόχο 2 3
Αποκρούσεις 2 1
Φάουλ 9 12
Κίτρινες 2 2
Κόκκινες 0 0
Οφσάιντ 0 2
Κόρνερ 3 6
Κατοχή 33% 67%

Δηλώσεις

Τιμούρ Κετσπάγια: «Αξίζαμε περισσότερα για ένα ακόμη παιχνίδι. Η προσπάθεια συνεχίζει. Παίζουμε σε ένα πρωτάθλημα που ότι πάρεις είναι κέρδος και αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες».

Ρενάτο Μαργκάσα: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Ξεκινήσαμε καλά, είχαμε τις ευκαιρίες. Μετά το πληρώσαμε από ένα στημένα. Στο 2ο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι από τον Ερμή, κάναμε το 1-1 όμως δεν καταφέραμε να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ. Είναι άδικο το αποτέλεσμα. Σήμερα είχαμε αρκετές ευκαιρίες για να κερδίσουμε. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και δυστυχώς ήρθε μια ισοπαλία που δεν μας ικανοποιεί».

Στιγμιότυπα

Σχετικά Νέα