Match Report: Δόξα-Ανόρθωση (στιγμιότυπα)

Match Report: Δόξα-Ανόρθωση (στιγμιότυπα)

Την τρίτη φετινή της ήττα στο πρωτάθλημα δέχθηκε η ομάδα μας στο «Μακάρειο», καθώς για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος έχασε με σκορ 2-1 από τη Δόξα.

Ο αγώνας, που διεξήχθη χωρίς θεατές, ξεκίνησε με την Ανόρθωση να έχει δυο καλές στιγμές με Μίχα και Βργκοτς όμως στην πρώτη ουσιαστικά επιθετική της προσπάθεια η Δόξα κέρδισε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Μπεράτ Σαντίκ στο 27’ ανοίγοντας το σκορ. Το 1-0 ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη τα δεδομένα άλλαξαν με την ομάδα μας να πιέζει και να βρίσκει το γκολ από προβολή του Μανιά μετά από ασσίστ του Χριστοφή στο 50’. Ο Ελλαδίτης είχε άλλες δυο πολύ καλές στιγμές στο 53’ που μόλις δεν πρόλαβε να πλασάρει προ κενής εστίας και στο 55’ με κεφαλιά από το ύψος της περιοχής που έφυγε άουτ. Ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου για τις ευκαιρίες και τα γκολ λειτούργησε εις βάρος μας στο 57’ όταν ο Μέσκα με σουτ έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους. Το 2-1 έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα καθώς παρά την πίεση που εξασκήσαμε δεν άλλαξε κάτι.

H σύνθεση της Ανόρθωσης:

Λόρια, Σελίν, Γκαλίτσιος (67΄ Καλτσάς), Σίλντενφελντ, Βργκοτς (67΄ Μαργκάσα), Νταουσβίλι, Κ.Αρτυματάς, Μίχα (35΄ Κορέια), Χούσμπαουερ, Χριστοφή, Κβιλιτάια (25΄ Μανιάς).

Δηλώσεις:

Τιμούρ Κετσπάγια: «Το παιχνίδι χάθηκε στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο προσπαθήσαμε και είχαμε ευκαιρίες. Δεν αξίζαμε να χάσουμε. Ο αντίπαλος με μισές ευκαιρίες έβαλε δύο γκολ και εμείς δεν βάλαμε. Η αλλαγή του Μίχα δεν ήταν αναγκαστική»

Μιχάλης Μανιάς: «Ήταν πολύ κακό αποτέλεσμα. Παίξαμε 90 λεπτά για τη νίκη. Δεχτήκαμε δύο εύκολα γκολ, έχασα κι εγώ δύο μεγάλες ευκαιρίες που ίσως και να κόστισαν. Πρέπει να προχωρήσουμε, το παιχνίδι τελείωσε. Έχουμε ένα ακόμα πολύ δύσκολο την ερχόμενη εβδομάδα. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη. Δεν φταίει κάτι συγκεκριμένο. Μετά το 1-0 παίξαμε καλά, χάσαμε ευκαιρίες. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ο κόσμος έχει τα παράπονά του, δεν παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο αν και παίρνουμε αποτελέσματα. Σήμερα δεν ήμασταν τόσο κακοί, αλλά ήρθε έτσι η ροή του παιχνιδιού. Μετά το δεύτερο γκολ δυσκόλεψαν τα πράγματα».

 

 

Σχετικά Νέα