Match report: ΑΕΛ-Ανόρθωση (στιγμιότυπα)

Match report: ΑΕΛ-Ανόρθωση (στιγμιότυπα)

Τη δεύτερη της ήττα στο πρωτάθλημα δέχθηκε η ομάδα μας στον αγώνα με την ΑΕΛ, αποτέλεσμα που φέρνει την ομάδα να συγκατοικεί στην κορυφή της βαθμολογίας με τον Απόλλωνα. Ο αγώνας κρίθηκε από ένα γκολ του Μαέ στο 66o λεπτό.

Ο αγώνας ξεκίνησε δυνατά και από τις δυο πλευρές με την Ανόρθωση να έχει μια καλή στιγμή στο 5ο λεπτό σε κεφαλιά του Καλτσά ενώ κατέγραψε και δυο αποκρούσεις ο τερματοφύλακάς μας Λόρια. Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι δεν είχε τις πολλές φάσεις και οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 0-0.

Στην επανάληψη η ομάδα μας μπήκε πιο δυνατά και είχε μεγάλη ευκαιρία στο 59’ όταν από σέντρα του Ελουντού ο Καλτσάς εκτέλεσε με το Βοζίνια να αποκρούει.

Η στιγμή που καθόρισε το νικητή ήρθε στο 66’ με το Ράιαν Μαέ της ΑΕΛ από κοντά να σκοράρει. Σημειώνεται πως η Ανόρθωση ισοφάρισε στο 69ο λεπτό με αυτογκόλ του Αβραάμ το οποίο ακυρώθηκε από το βοηθό ως οφσάιντ. Στο 83’ ο Κβιλιτάια ανατράπηκε στην περιοχή χωρίς να υποδειχθεί παράβαση από το διαιτητή.

Τελευταία καλή στιγμή για την ομάδα μας η κεφαλιά του Κβιλιτάια στο 86’ που έφυγε άουτ.

Ανόρθωση: Λόρια, Γκαλίτσιος, Αρτυματάς, Σίλντενφελντ, Νταουσβίλι., Μανιάς (46′ Κβιλιτάια), Μίχα (65′ Χουσμπάουερ), Καλτσάς (69′ Χριστοφή), Βργκοτς, Σελίν (46′ Κορέια), Ελουντού (75′ Μαργκάσα).

Στατιστικά αγώνα:

Περιγραφή ΑΕΛ Ανόρθωση
Τελικές 7 5
Στο στόχο 3 3
Αποκρούσεις 3 2
Κόρνερ 4 6
Οφσάιντ 1 3
Φάουλ 13 14
Κίτρινες κάρτες 2 1
Κόκκινες κάρτες

Δηλώσεις

Τιμούρ Κετσπάγια: «Πήραμε αυτά που δώσαμε και δεν δώσαμε τίποτα. Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ για τη νίκη».

Γκόρτον Σίλντενφελντ: «Δεν ήμασταν ο εαυτός μας. Σίγουρα δεν ήμασταν η ομάδα που έπρεπε. Δεν ήταν από τα καλύτερα μας παιχνίδια. Θέλω να απολογηθώ. Τι να πω, πρέπει να παίρνουμε βαθμούς για να είμαστε στη πρώτη θέση. Τα κεφάλια πάνω, να συνεχίσουμε για το πρωτάθλημα. Όταν είμαστε στη πρώτη θέση, δεν κάνουμε το παραπάνω βήμα για να διατηρηθούμε εκεί. Γνωρίζαμε τα αποτελέσματα σήμερα, ίσως να μας επηρεάσε και αυτό. Είναι θέμα εμπειρίας; Δεν γνωρίζω. Είναι ένα μάθημα για μας. Να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, μια ήττα είναι, πρέπει να προχωρήσουμε». 

 

Σχετικά Νέα