Ποδαρικό με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα (βίντεο)

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, η ομάδα μας επικράτησε του Ερμή με 3-1, κάνοντας ποδαρικό με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα.

Το σκορ άνοιξε ο Γκαλίτσιος με κεφαλιά στο 28ο λεπτό, με τον Ρουσιά να ισοφαρίζει 10 λεπτά αργότερα.

Ο Καλτσάς στο 52ο λεπτό με προβολή, έπειτα από διπλή προσπάθεια έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα μας, με τον Ελουντού στο 82ο λεπτό να «σφραγίζει» την νίκη, διαμορφώνοντας το 3-1.

Πως αγωνίστηκε η ομάδα μας:

Λόρια, Σίλντενφελντ, Σελίν, Γκαλίτσιος, Κορέια, Κ. Αρτυματάς, Μαργκάσα, Χουσμπάουερ (Νταουσβίλι 72′), Καλτσάς (Ελουντού 79′), Οκριασβίλι, Κατσαράβα (Μανιάς 62′)

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Μανιά:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας γιατί είναι πρεμιέρα. Είδαμε μερικά στραβοπατήματα, δεν θέλαμε να την πατήσουμε κ΄εμείς έτσι. Νομίζω ότι ήμασταν κυρίαρχοι σε όλη τη διάρκεια. Η νίκη νομίζω είναι φυσιολογικό αποτέλεσμα μετά από ένα καλό παιχνίδι θα έλεγα. Βεβαίως είμαι πολύ χαρούμενος για το ντεμπούτο μου και εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι.

Θέλω μέσα από τα γκολ και τα παιχνίδια να βρω λίγο το ρυθμό μου γιατί είμαι επιθετικός και θέλω μέσα απ’ τα γκολ μου να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Οι δηλώσεις του Ελουντού:

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Eίναι πάντα ωραίο να ξεκινά το πρωτάθλημα, ειδικά με νίκη εντός έδρας. Στόχος μου είναι να δίνω το καλύτερο που μπορώ όπως πάντα και να κερδίσουμε το πρωτάθλημα».

Οι δηλώσεις του Τιμούρ Κετσπάγια:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα, κερδίσαμε, αυτό έχει σημασία. Είχαμε λίγο άγχος, γιατί είχαμε αυτά τα αποτελέσματα των άλλων μεγάλων ομάδων, είχαμε έξτρα πίεση. Φάνηκε αυτό από την αρχή, αλλά πιστεύω παίξαμε καλά και κερδίσαμε δίκαια. Δεν θέλω να πω πολλά πράγματα για το παιχνίδι, αξίζαμε τη νίκη, κερδίσαμε.

Τελειώσαμε αυτό το ματς και δεν ξέρουμε πότε θα παίξουμε το επόμενο παιχνίδι, έτσι ώστε να κάνουμε το πρόγραμμα της εβδομάδας. Παίξαμε και δεν ξέρουμε, είναι απίστευτο πράγμα. Άλλοι κάνουν προγραμματισμό για ολόκληρη την χρονιά κι εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε προγραμματισμό για 2 εβδομάδες. Φαίνεται ότι αυτοί οι άνθρωποι, δεν ξέρω, δεν θέλω να πω κάποια πράγματα, αλλά δεν είναι δυνατό. Τουλάχιστον για 2 εβδομάδες να έχουμε πρόγραμμα για 2 εβδομάδες να ξέρουμε πότε θα παίξουμε. Παρασκευή; Σάββατο; Κυριακή; Να μπορώ να κάνω προγραμματισμό για το επόμενο παιχνίδι. Είναι απίστευτο, μιλάμε για το ποδόσφαιρο. Τώρα θυμηθήκαμε και τα γήπεδα. Αφού ξέρουμε ότι έχουμε 3-4 γήπεδα και αυτό είναι… Δεν είναι δυνατό, είναι απίστευτο. Μπορεί να μάθουμε την Τετάρτη ότι θα παίξουμε τη Παρασκευή. Πουθενά δεν γίνονται αυτά. Δυστυχώς. Θέλω να ξέρω τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν, πότε παίζουμε. Να ξέρουμε πότε θα δώσουμε ρεπό.

Κύριοι δεν ξέρω, αν δεν μπορείτε εσείς, φέρτε κάποιους ανθρώπους να το κάνουν. Εμείς διαπρέπουμε στην Ευρώπη, οι κυπριακές ομάδες. Να κάνουν κάτι και αυτοί να μας βοηθήσουν.

Κρούσματα δεν είχαμε, είχαμε lockdown, σταματήσαμε τη μπάλα. Tώρα έχουμε κρούσματα, παίζουμε μπάλα. Παίξαμε φιλικά παιχνίδια, αντί επίσημα. Αλαλούμ είναι. Δέκα-δεκαπέντε άτομα αποφασίζουν για όλους. Δεν υπάρχει κανείς για να ζητήσει απαντήσεις. Δυστυχώς έχουμε κάνει τόση πρόοδο στο ποδόσφαιρο, αλλά είναι κρίμα. Δεν λέω τίποτα παράλογο, είναι παράλογο ότι εγώ έπαιξα σήμερα και δεν ξέρω πότε θα ξανά παίξουμε. Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή… για να κάνω τον προγραμματισμό».

 

Σχετικά Νέα