Φιλική επικράτηση (1-0) επί του Απόλλωνα (βίντεο)

Με τέρμα του Μίχαλ Ντούρις έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, η ομάδα μας επικράτησε του Απόλλωνα με 1-0, στο πρώτο φιλικό που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν.

Όπως ήταν λογικό, κατά την διάρκεια του αγώνα έγιναν αρκετές δοκιμές και πειραματισμοί από τους δύο προπονητές, καθώς ήταν το πρώτο δυνατό τεστ, έστω φιλικού χαρακτήρα, μετά και την διακοπή του περσινού πρωταθλήματος.

Πως αγωνίστηκε η ομάδα μας:

Λόρια (Παπαδόπουλος 58′), Γκαλίτσιος (Π. Αρτυματάς 58′), Σίλντενφελντ, Κορρέα (Σελίν 55′), Κορέια (Πηλέας 61′), Νταουσβίλι (Κουμπαρής 88′), Μαργκάσα (Καφατάρης 80΄), Οκριασβίλι (Αμπαρτζουμιάν 45′), Καλτσάς (Διάκος 88′), Χριστοφή (Γεωργαλλίδης 66′), Κατσαράβα (Ντούρις 45′)

Οι δηλώσεις του Τιμούρ Κετσπάγια:

Για τα πρώτα συμπεράσματα: «Δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα από το πρώτο φιλικό. Παίξαμε ένα δυνατό παιχνίδι. Συνήθως στο πρώτο προτιμάς να παίζεις με εύκολους αντιπάλους αλλά επειδή δεν πήγαμε εξωτερικό, είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε το πρώτο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι παίξαμε ένα παιχνίδι, θα παίξουμε και άλλα και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε σε όλους τους ποδοσφαιριστές την ευκαιρία να δείξουν ότι αξίζουν να είναι στην ομάδα”.

Για το αν η Ανόρθωση έχει ένα προβάδισμα λόγω του κράτησε τον κορμό από πέρσι: «Θα δείξει, ότι και να πούμε, θα δείξει στο πρωτάθλημα. Εμείς θέλαμε να κρατήσουμε αυτούς τους ποδοσφαιριστές. Αυτούς θέλαμε. Είχαμε και κάποιους που έφυγαν, ήρθαν και κάποιοι καινούριοι και θα έρθουν και άλλοι. Θα προσπαθήσουμε σιγά σιγά να φτιάξουμε την ομάδα για να συνεχίσουμε απ’ εκεί που μείναμε”.

Για το αν βρισκόμαστε κοντά σε κάποιο ποδοσφαιριστή: «Δεν είμαστε ούτε κοντά ούτε μακριά με κάποιο ποδοσφαιριστή. Δεν έχουμε κάποιο νέο να πούμε. Νέο υπάρχει όταν υπογράφει ένας παίκτης. Αλλά έχουμε χρόνο. Έτσι κ’ αλλιώς τα περισσότερα πρωταθλήματα είναι σε εξέλιξη. Εμείς θέλουμε κάποιους παίκτες που παίζουν όχι που ξεκουράζονται. Γι’ αυτό πρέπει να περιμένουμε. Έχουμε σχεδόν δυο μήνες και θα βρούμε τους παίκτες που χρειαζόμαστε”.

Τα στιγμιότυπα του αγώνα: 

 

Σχετικά Νέα