Με το Φοίνικα στο στήθος ο Άντερσον Κορέια (δηλώσεις)

Με το Φοίνικα στο στήθος ο Άντερσον Κορέια (δηλώσεις)

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με τον Βραζιλιάνο αμυντικό, Άντερσον Κορέια.

Πρόκειται για 29χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται στην αμυντική γραμμή (αριστερός ακραίος αμυντικός). Τα τελευταία 3 χρόνια αγωνιζόταν με τη φανέλα της Νέας Σαλαμίνας, με την οποία κατέγραψε 91 συμμετοχές (85 στο πρωτάθλημα, 6 στο κύπελλο), πετυχαίνοντας 6 τέρματα και μετρώντας 14 ασίστ.

Καλωσορίζουμε τον Άντερσον Κορέια στην ομάδα μας και του ευχόμαστε όπως πανηγυρίσει μπόλικες επιτυχίες και τίτλους με το Φοίνικα στο στήθος!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε μετά την υπογραφή των συμβολαίων:

 

Ποιες είναι οι πρώτες σου σκέψεις ως ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης;

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε ένα τόσο μεγάλο Σύλλογο όπως είναι η Ανόρθωση. Έχω ισχυρό κίνητρο και θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό στον αγωνιστικό χώρο, με σκοπό να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Θεωρώ πως το να έρθω στην Ανόρθωση ήταν η καλύτερη δυνατή επιλογή που μπορούσα να κάνω».

Οι οπαδοί της ομάδας μας έχουν υψηλές προσδοκίες από κάθε ποδοσφαιριστή που έρχεται στην Ανόρθωση. Τι θα ήθελες να πεις σε αυτούς;
«Σε κάθε αγώνα θα δίνω τα πάντα. Είμαι ένας ποδοσφαιριστής-μαχητής, ο οποίος αγωνίζεται με πάθος και αυτό υπόσχομαι πως θα συνεχίσω να κάνω».

Αγωνίστηκες ως παίκτης της Νέας Σαλαμίνας στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Ποια είναι η αίσθηση σου αφήνει αυτό το γήπεδο;
«Το αίσθημα του να αγωνίζεσαι σε αυτό το γήπεδο είναι πραγματικά φανταστικό. Ήταν εκπληκτικό το ότι αγωνίστηκα στο κορυφαίο γήπεδο της Κύπρου, έστω ως αντίπαλος και πλέον είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνίζομαι σε αυτό το γήπεδο ως ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης».

Ο Μαργκάσα ανέφερε σε δηλώσεις του πως έχετε μιλήσει. Τι ήταν αυτό ακριβώς που σου είπε;
«Ο Ρενάτο που ανέφερε πως ήταν πως είναι πολύ χαρούμενος που θα γίνουμε ξανά συμπαίκτες και αστειευόμενος, τόνισε πως καλό είναι να μην έρθω με περιττά κιλά πριν την έναρξη της προετοιμασίας, λόγω και της κατάστασης που επικρατούσε. Είναι πολύ καλός μου φίλος και χαίρομαι που θα σμίξουμε ξανά».

Σχετικά Νέα