Μέγας Χορηγός 2018-19 η Megabet Plus (βίντεο)

Μέγας Χορηγός 2018-19 η Megabet Plus (βίντεο)

Δημοσιογραφική διάσκεψη παρέθεσε το μεσημέρι της Τετάρτης 07/11 στην αίθουσα διασκέψεων Τύπου του «Αντώνης Παπαδόπουλος» η Ανόρθωση με αφορμή την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία Megabet Plus, η οποία πλέον θα διαφημίζεται στο μπροστινό μέρος της φανέλας και θα είναι ο Μέγας Χορηγός της ομάδας.

Στο πάνελ εκ μέρους της Ανόρθωσης κάθισε ο πρόεδρος της ομάδας μας, κ. Ανδρέας Παντελή ενώ τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Μίχαλ Ντούρις. Την Megabet Plus, εκπροσώπησε η γενική διευθύντρια Βάσω Ελισσαίου και οι Γιώργος Χαλλουμής και Άντρη Ηλία του Τμήματος Μάρκετινγκ της εταιρείας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν:

Ανδρέας Παντελή:

«Κατ΄αρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω την στοιχηματική Εταιρεία Megabet Plus για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, με τη φετινή μεταξύ μας συνεργασία να αποτελεί μια πάρα πολύ καλή συμφωνία, η οποία θα αποφέρει περισσότερα οφέλη και πολύπλευρα κέρδη τόσο στην ίδια την εταιρεία που θα διαφημίζεται στο μπροστινό μέρος της φανέλας μας, όσο και στην ίδια μας την ομάδα.

Θεωρούμε πως η Megabet Plus δεν είναι απλά ένας ακόμη συνεργάτης αλλά ένας σύμμαχος στην προσπάθεια που κάνουμε για να επαναφέρουμε την Ανόρθωση εκεί που πραγματικά πρέπει να βρίσκεται και της αξίζει. Για να μπορέσεις άλλωστε να φτάσεις στη κορυφή χρειάζεται να συνεργάζεσαι και με τους κορυφαίους στο είδος τους και σε αυτή τη λογική καταλήξαμε στην μεταξύ μας συμφωνία.

Σίγουρα σε αυτή μας την προσπάθεια, βοήθειες όπως αυτές της Megabet είναι πολύτιμες και μας βοηθούν να φτάσουμε ακόμα πιο κοντά στους στόχους μας. Θα θέλαμε λοιπόν να τους ευχαριστήσουμε και να ευχηθούμε πως αυτή συνεργασία θα υπάρξει το ίδιο αγαστή και θα συνεχιστεί για αρκετά χρόνια».

Βάσω Ελισσαίου (Γενική Διευθύντρια Megabet Plus):

«Η Megabet Plus ανακοινώνει με μεγάλη χαρά και τιμή την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας της με την Ανόρθωση Αμμοχώστου για ακόμη μια χρονιά. Τη φετινή σεζόν η Megabet Plus θα είναι ο Μέγα Χορηγός της ομάδας της Αμοχώστου και θα βρίσκεται στο μπροστινό μέρος της φανέλας.

Θέλουμε λοιπόν με αυτό τον τρόπο να ενισχύσουμε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και ολόκληρου του Συλλόγου, τις αξίες του οποίου ενστερνιζόμαστε και που σίγουρα αποτελούν το φάρο που οδηγεί στις επιτυχίες.

Στις επιτυχίες λοιπόν που θα έρθουν και που είμαστε σίγουροι πως θα γίνει αυτό, θέλουμε να συμβάλουμε και εμείς στην επίτευξη τους με το δικό μας τρόπο».

Γιώργος Χαλλουμής (Υπεύθυνος Μάρκετινγκ Megabet Plus):

«Η συνεργασία της Megabet Plus και της Ανόρθωσης Αμμοχώστου τα χρόνια που προηγήθηκαν χτίστηκε πάνω σε υγιείς βάσεις και αυτό φαίνεται και από το γεγονός πως συνεχίζουμε για τρίτη συνεχή χρονιά την μεταξύ μας συνεργασία.

Για εμάς είναι μεγάλη τιμή που το ιστορικό Σωματείο της Ανόρθωσης Αμμοχώστου μας επέλεξε μέσα στον έντονο ανταγωνισμό να είμαστε όχι απλά στοιχηματικοί χορηγοί αλλά ο Μέγα Χορηγός της ομάδας

Θα ήθελα να ευχηθώ αυτή η εξαιρετική επικοινωνία και συνεργασία που υπάρχει να δώσει τη στήριξη που χρειάζεται η ομάδα για να μπορέσει να πετύχει τους στόχους της, πανηγυρίζοντας πολλές επιτυχίες όπως αξίζει σε ένα τόσο σημαντικό Σύλλογο όπως η Ανόρθωση».

Μίχαλ Ντούρις: 

«Ευχαριστούμε τη Megabet Plus που βρίσκεται στο πλευρό μας και υποσχόμαστε πως ως ποδοσφαιριστές θα δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό για να μπορέσει η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Σχετικά Νέα