Pre Game: Νίκη ασυζητητί

Pre Game: Νίκη ασυζητητί

Την ΑΕΚ εντός έδρας (29/10, 19:00) θα κληθεί να αντιμετωπίσει η ομάδα μας στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta, με τη νίκη να είναι μονόδρομος μετά τα τελευταία μη νικηφόρα αποτελέσματα.

Προπονητής της ΑΕΚ είναι ο Άντονι Ιραόλα, η πρόσληψη του οποίου έγινε στις 23 Μαΐου. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, η ομάδα της Λάρνακας τερμάτισε στην 4η θέση με 68 βαθμούς, πετυχαίνοντας 20 νίκες ενώ 8 φορές εξήλθε ισόπαλη και άλλες 8 γνώρισε την ήττα. Συνολικά πέτυχε 74 τέρματα ενώ δέχτηκε 39. Τη φετινή σεζόν βρίσκεται στη 4η θέση με 10 βαθμούς, μετρώντας 3 νίκες και 1 ισοπαλία σε 4 αγώνες. Έχει πετύχει 7 γκολ ενώ έχει δεχτεί μόλις 2.

Όσο αφορά την προετοιμασία της δικής μας ομάδας, απομένουν οι προπονήσεις το Σάββατο και την Κυριακή το πρωί για να ολοκληρωθεί η προετοιμασία. Εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Ιβάν Βάργκιτς που αντιμετωπίζει πρόβλημα στο δεξί προσαγωγό ενώ δεν υπολογίζεται ο Ιγκιεμπόρ, ο οποίος συμπλήρωσε απαγορευμένο αριθμό κίτρινων καρτών (3).

Διαιτητής της αναμέτρησης με την ΑΕΚ ορίστηκε ο Λεόντιος Τράττου με βοηθούς τους Ιωάννη Λαζάρου και Όμηρο Τζιωρτζή. 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Δημήτρης Μασιάς και παρατηρητής διαιτησίας ο Ανδρέας Ξάνθου.

Στις δύο αναμετρήσεις που έγιναν με την ΑΕΚ την περσινή σεζόν μετρούμε μια νίκη (3-1 / 19η αγωνιστική) και μια ισοπαλία (1-1/6η αγωνιστική πλέι οφ). Θυμηθείτε τα στιγμιότυπα:

 

 

Σχετικά Νέα