Εντός έδρας ήττα από την ΑΕΛ (βίντεο)

Εντός έδρας ήττα από την ΑΕΛ (βίντεο)

Την εντός έδρας ήττα με 1-0 από την ΑΕΛ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta γνώρισε η ομάδα μας, σε ένα παιχνίδι που σίγουρα αξίζαμε πολύ περισσότερα σε σχέση με το τι πήραμε με το τέλος του αγώνα.

Το σύνολο του Ρόνι Λέβι μπήκε αποφασισμένα για να πετύχει κάποιο γκολ από το ξεκίνημα του αγώνα, με τον Μικελτάντζε να χάνει την πρώτη ευκαιρία μόλις στο 2ο λεπτό, όταν η κεφαλιά του πέρασε λίγο έξω, για να ακολουθήσει λίγο αργότερα η λόμπα του Ντούρις που έφευγε τετ α τετ, η οποία ωστόσο δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η πίεση συνεχίστηκε και στα επόμενα λεπτά, με τον Ράγιος να χάνει και αυτός την δική του ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν ο Πρόσεκ έχασε την μπάλα από τα χέρια του, αυτή κατέληξε στον Ισπανό μεσοεπιθετικό, το πλασέ του οποίου ωστόσο αποκρούστηκε πάνω στην γραμμή από τον Αβραάμ.

Και ενώ όλα έδειχναν πως η ομάδα μας ήταν αυτή που θα έπαιρνε κεφάλι στο σκορ, ένα λάθος του Ντουγκλάο στην προσπάθεια του να διώξει και στην συνέχεια το πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Βάργκιτς έδωσε την ευκαιρία στην ΑΕΛ πετύχει το 1-0 από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Αυτό δεν άλλαξε την αγωνιστική παρουσία και εικόνα της Ανόρθωσης, καθώς οι ευκαιρίες και η πίεση συνεχίστηκαν μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με τις προσπάθειες ωστόσο τόσο του Ιγκιεμπόρ όσο και του Ντουγκλάο να μην είναι αρκετές για να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε και πάλι με την ομάδα μας να ψάχνει το γκολ, κάτι το οποίο θα μπορούσε να πετύχει στο 49′, ωστόσο το πλασέ του Ιγκιεμπόρ μέσα από την περιοχή σταμάτησε με το σώμα ο Πρόσεκ. Στη συνέχεια ο ρυθμός λόγω και των πολλών διακοπών που προέκυψαν έπεσε, χωρίς να λείπουν και πάλι κάποιες καλές στιγμές εκατέρωθεν. Παρ’ όλα αυτά, το σκορ όπως διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο παρέμεινε μέχρι και το τελικό σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης, Βασίλη Δημητρίου.

Πως αγωνίστηκε η ομάδα μας:.

41991123_2280208778673067_5902027058959089664_o

Βάργκιτς, Μπεσάτ, Σίλντενφελντ, Ντουγκλάο, Στρούνα (86΄ Κοφί), Βίκτορ, Ιγκιεμπόρ, Ράγιος, Πράνιτς (77΄Λαβόρδε), Μικελτάντζε (60΄Κατσιαράβα), Ντούρις

Κίτρινες:  Ιγκιεμπόρ, Λαβόρδε, Ντουγκλάο

Οι δηλώσεις του Ρόνι Λέβι:

«Είναι πολύ απογοητευτικό αποτέλεσμα. Κάποιες φορές το ποδόσφαιρο είναι άδικο. Αλλά έτσι είναι, όταν δεν σκοράρεις στις ευκαιρίες που κάνεις με ένα λάθος τιμωρείσαι. Δε θυμάμαι παιχνίδι να είχαμε τόσες φάσεις απέναντι σε τόσο καλή ομάδα τακτικά που πάλεψε και τα έδωσε όλα. Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ και τον Κέρκεζ. Υπάρχουν κάποιες δύσκολες περίοδοι κατά τη διάρκεια μιας σεζόν αλλά η Ανόρθωση είναι δυνατή ομάδα και θα βρούμε τρόπο να ανακάμψουμε. Αν και είμαστε απογοητευμένοι, είδα θετικά στον αγώνα και στη συνέχεια θα είμαστε πολύ καλύτεροι».

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Σχετικά Νέα