Εντός έδρας ήττα (βίντεο)

Εντός έδρας ήττα (βίντεο)

Την εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Ομόνοια γνώρισε η ομάδα μας στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.

Η Ανόρθωση ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο της στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, καθώς τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο, οι ευκαιρίες που βρήκε ήταν πολύ πιο ξεκάθαρες απ’ ότι των φιλοξενουμένων. Συγκεκριμένα ο Ράγιος λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, με τον αντίπαλο τερματοφύλακα όμως να σώζει εντυπωσιακά. Εξίσου τεράστια ήταν και η ευκαιρία του Ντούρις, ο οποίος έφυγε πίσω από την πλάτη των αμυντικών της Ομόνοιας και μόνος απέναντι από τον Χριστοδούλου δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, με το πλασέ του να περνάει ελάχιστα εκατοστά δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας.

Ό,τι δεν καταφέραμε στο πρώτο μέρος, το πετύχαμε στο δεύτερο, με τον Σισέ στο 53ο λεπτό με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή να ανοίγει το σκορ. Λίγα λεπτά αργότερα, εξελίχθηκε η καθοριστικότερη φάση στον αγώνα, με τον Καμαρά από πολύ κοντά να μην μπορεί να κάνει το 2-0, κάτι που αν γινόταν θα μας έδινε ισχυρό προβάδισμα για την νίκη.

Από την στιγμή που δεν σκοράραμε, ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου μας τιμώρησε, με την Ομόνοια αρχικά να ισοφαρίζει και στην συνέχεια να πετυχαίνει και δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα, στο οποίο όπως φάνηκε προηγήθηκε νωρίτερα επιθετικό φάουλ στον Ιγκιεμπόρ.

Πως αγωνίστηκε η ομάδα μας: Χαρούς, Κοφί, Ντουγκλάο, Σίλντενφελντ, Πράνιτς, Βίκτορ, Ιγκιεμπόρ, Ράγιος (Οικονομίδης 80΄) Καρλίτος (Παλάνκα 61΄), Σισέ (Καμαρά 72΄), Ντούρις

Κίτρινες: Παλάνκα, Σίλντενφελντ, Οικονομίδης, Ντουγκλάο

Οι δηλώσεις του Ρόνι Λέβι: 

«Είναι πολύ απογοητευτικό για μας. Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες για ένα γκολ. Ακόμα και στο 1-0 είχαμε ευκαιρία για να πάρουμε προβάδισμα με δύο γκολ. Στο ποδόσφαιρο όταν δεν  σκοτώνεις το παιχνίδι, το πληρώνεις. Χωρίς πολλές ευκαιρίες ο αντίπαλος πέτυχε δύο γκολ και γύρισε το παιχνίδι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, όμως πρέπει να δούμε τη συνέχεια».

Για τα νέα αποκτήματα:

«Είναι πολύ νωρίς να κριθούν οι παίκτες. Μόλις περάσει κάποιο χρονικό διάστημα θα μπορούμε να πούμε κάτι».

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Σχετικά Νέα