Πρώτη εντός έδρας ήττα (βίντεο)

Πρώτη εντός έδρας ήττα (βίντεο)

Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε η ομάδα μας, καθώς έχασε εντός έδρας από το Αποελ με 3-0.

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το παιχνίδι η Ανόρθωση καθώς πριν συμπληρωθεί το 1ο λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ. Μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου η Κυρία προσπάθησε να αντιδράσει και έψαξε με διάφορους τρόπους να απειλήσει, ωστόσο δεν ήταν όσο ουσιαστική έπρεπε, με αποτέλεσμα το σκορ του ημιχρόνου να είναι 1-0 υπέρ του Αποελ.

Με διάθεση να βρει τον δρόμο προς την ισοφάριση ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας, ωστόσο και πάλι παρά τις ευκαιρίες που βρήκε δεν μπόρεσε να τις μετουσιώσει σε γκολ. Αντιθέτως ήταν οι φιλοξενούμενοι και πάλι αυτοί που κατάφεραν να σκοράρουν, στην τρίτη ίσως προσπάθεια τους στο παιχνίδι.

Στο 79′ δόθηκε πέναλτι σε ανατροπή του Καρλάο στον Καμαρά, ωστόσο η εκτέλεση του από τον Βίκτορ δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, με αποτέλεσμα ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων να αποκρούσει.

Η ομάδα μας στην συνέχεια ανοίχτηκε ακόμα περισσότερο με αποτέλεσμα να έρθει και τρίτο γκολ για το αποελ στην τέταρτη προσπάθεια που βρήκε.

Πως αγωνίστηκε η ομάδα μας: Χαρούς, Σεχού, Ντουγκλάο, Αρτυματάς, Πράνιτς, Βίκτορ, Γκάντσεφ (Πηλέας 84΄), Ράγιος, Αμπντουλάγιεφ, Καρλίτος (Καμαρά 61΄), Σισέ (Άλβες 72΄)

Κίτρινες: Γκάντσεφ, Βίκτορ (3η)

Οι δηλώσεις του Ρόνι Λέβι:

«Ξεκινήσαμε το παιχνίδι με το χειρότερο τρόπο. Δώσαμε χώρο στον αντίπαλο και ήταν πολύ επικίνδυνο για μας. Χρησιμοποιήσαμε αρκετή δύναμη και άνοιγαν οι χώροι κάτι που ήταν επικίνδυνο για μας. Αμύνθηκαν πολύ καλά και δεν μπορούσαμε να βρούμε ευκαιρίες. Σε τέτοια παιχνίδια, πρέπει να σκοράρεις Μετά το δεύτερο γκολ, όλα έγιναν πολύ δύσκολα. Μετά και το χαμένο πέναλτι, η ψυχολογία μας έπεσε και ακολούθησε και τρίτο γκολ, Δεν είμαι απογοητευμένος, οι ποδοσφαιριστές έδωσαν το μάξιμουμ. Και οι οπαδοί έδωσαν τα πάντα και λυπάμαι που δεν τα καταφέραμε. Είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να αντιδράσουμε» ήταν η αρχική του τοποθέτηση.

«Παίξαμε κόντρα σε μια δυνατή ομάδα και από τη στιγμή που ήμασταν πίσω στο σκορ από το πρώτο λεπτό, ήταν πολύ δύσκολο για μας» συμπλήρωσε.

Για τις προσθήκες:

«Δεν είναι εύκολο να βρεις καλούς παίκτες. Έχουμε κάποιες επιλογές και θα δούμε».

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

 

Σχετικά Νέα