Εκτός έδρας επικράτηση επί του ΑΠΟΕΛ (video)

Εκτός έδρας επικράτηση επί του ΑΠΟΕΛ (video)

Με γκολ του Βίκτορ στο 30ο λεπτό, η ομάδα μας επικράτησε εκτός έδρας του ΑΠΟΕΛ με 1-0, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA και παρέμεινε στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 10 βαθμούς.

Το παιχνίδι στο ΓΣΠ δεν είχε τις πολλές φάσεις, είχε όμως ένα πέναλτι για την κάθε ομάδα, δυνατές μονομαχίες και αγωνία μέχρι και το τέλος του αγώνα. Το γκολ που έκρινε ωστόσο και την αναμέτρηση ήρθε από τον Βίκτορ, ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Βάτερμαν.

Ο αντίπαλος όπως ήταν λογικό έψαξε την ισοφάριση στην συνέχεια, ωστόσο η πολύ καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας και η συγκέντρωση που είχαν οι ποδοσφαιριστές μέχρι και το τελικό σφύριγμα ήταν αρκετά για να χαρίσουν την νίκη και τους 3 βαθμούς στην ομάδα μας.

Χαμένο πέναλτι για το ΑΠΟΕΛ με τον Ντε Καμάργκο στο 90’ του αγώνα, χαμένο πέναλτι και για την ομάδα μας στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, με τον Βάτερμαν να αποκρούει την εκτέλεση που έγινε από τον Ράγιος.

Πως αγωνίστηκε η ομάδα μας:

Αρούς, Σιβού, Ντουγκλάο, Σίλντενφελντ, Πράνιτς, Βίκτορ, Οικονομίδης, Ράγιος, Αμπντουλάγιεφ (79΄ Αρτυματάς), Σισέ (87΄ Άλβες), Καμαρά (60΄ Καρλίτος)

Κίτρινες: Σιβού, Σισέ, Βίκτορ

Οι δηλώσεις του Σισέ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη. Κλείσαμε σωστά τους χώρους και δείξαμε τις δυνατότητες μας. Αυτή η ομάδα προσπαθεί για το καλύτερο. Νικήσαμε το ΑΠΟΙΕΛ που είναι η καλύτερη ομάδα στην Κύπρο τα τελευταία χρόνια. Είμαι χαρούμενος, νιώθω δυνατός και όλοι μαζί προσπαθούμε για το καλύτερο».

 

Οι δηλώσεις του προπονητή:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο, όπως είναι το ΑΠΟΕΛ. Είμαστε μια καινούργια ομάδα και χρειαζόμαστε χρόνο για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε. Χρειαζόμαστε χρόνο για να δέσουμε ως σύνολο και τα αποτελέσματα θα λειτουργούν προς όφελος μας. Είναι σημαντικό να κερδίζουμε αυτά τα παιχνίδια. Όσο περνά ο χρόνος θα γινόμαστε καλύτεροι και πιο δυνατοί. Δείξαμε συγκέντρωση και σωστή νοοτροπία. Δεν μου αρέσει αυτή η ατμόσφαιρα χωρίς θεατές. Το αντιλαμβάνομαι, αλλά δεν μου αρέσει. Θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια. Καλή συνέχεια στο ΑΠΟΕΛ και ειδικά στην Ευρώπη, αφού είναι σημαντικό για τη χώρα. Όταν μια ομάδα από την Κύπρο έχει επιτυχίες είναι σημαντικό για το κυπριακό ποδόσφαιρο».

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Σχετικά Νέα