Διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα κυπέλλου με τον Απόλλωνα

Ικανοποίηση και σκληρή δουλειά

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας, ότι η διάθεση των εισιτηρίων του εκτός έδρας αγώνα κυπέλλου με τον Απόλλωνα θα γίνει ηλεκτρονικά, μέσω της δικής μας διαδικτυακής πλατφόρμας διάθεσης εισιτηρίων.

Ο τρόπος διάθεσης αυτός, εξυπηρετεί τη δική σας ευκολία καθώς και τη διαφάνεια στην τήρηση της σειράς προτεραιότητας για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.

Η διαδικασία έχει ως εξής:

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, έχουν αυστηρή προτεραιότητα στην αγορά ηλεκτρονικών εισιτηρίων από το απόγευμα του Σαββάτου (15:00) μέχρι το πρωί της Δευτέρας (10:00). Από την Δευτέρα το πρωί (10:00) η διάθεση θα είναι ανοιχτή για όλο τον κόσμο, νοουμένου ότι υπάρχει ακόμα διαθεσιμότητα εισιτηρίων.

Μπορείτε να μπείτε στο ηλεκτρονικό σύστημα διάθεσης εισιτηρίων www.anotickets.com από τώρα και να ελέγξετε ότι ο λογαριασμός σας λειτουργεί κανονικά ή να δημιουργήσετε λογαριασμό εάν δεν έχετε ήδη.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 24821532 για να σας βοηθήσουμε από τις 14:30 μέχρι τις 16:00 το Σάββατο.

Από ένα λογαριασμό στο www.anotickets.com, μπορείτε να εκδώσετε μέχρι και τέσσερα (4) εισιτήρια για το παιχνίδι, νοουμένου ότι θα εισαγάγετε αντίστοιχο αριθμό στοιχείων που αντιστοιχούν σε υφιστάμενα εισιτήρια διαρκείας. Κάθε εισιτήριο του αγώνα θα αντιστοιχεί σε ένα εισιτήριο διαρκείας.

Σημειώνουμε και τονίζουμε ότι κατά την αγορά εισιτηρίου θα λαμβάνεται μήνυμα επιβεβαίωσης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) αλλά δεν θα μπορείτε να εκτυπώσετε άμεσα το εισιτήριο σας. Όλα τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα στο κατάστημα αναμνηστικών της ομάδας μας στο Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος, από το πρωί της Δευτέρας (10:00) αλλά και σε Λευκωσία και Λεμεσό την Δευτέρα και Τρίτη αντίστοιχα. Προϋπόθεση είναι η προσκόμιση της απόδειξης αγοράς, την οποία μπορείτε να βρείτε και να εκτυπώσετε στην καρτέλα «Συναλλαγές» (Purchases).

Το κόστος των εισιτηρίων είναι €20 τα κανονικά, €10 τα μαθητικά και €1 το παιδικό. Για κάθε εισιτήριο θα υπάρχει επιπλέον κόστος €0,50 ως έξοδα διαχείρισης της ηλεκτρονικής συναλλαγής.

Θα τηρείται αυστηρός έλεγχος κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο και δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε άτομα χωρίς εισιτήριο.

Σχετικά Νέα