Pre Game: Στην Πάφο με μοναδικό στόχο το τρίποντο

Pre Game: Στην Πάφο με μοναδικό στόχο το τρίποντο

Την ΑΕΖ εκτός έδρας (Παφιακό, 03/01, 17:00) στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta αντιμετωπίζει η ομάδα μας και μοναδικός στόχος είναι το 2017 να ξεκινήσει όπως έκλεισε το 2016, δηλαδή με νίκη.

Η ΑΕΖ βρίσκεται στην 13η θέση με 8 βαθμούς. Έχει πετύχει 17 τέρματα ενώ έχει δεχτεί 35. Προπονητής της ομάδας είναι ο Δημήτρης Δημητρίου.

Η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αυριανού παιχνιδιού ολοκληρώθηκε με πρωινή προπόνηση, με τον Ρίος Ρέινα να παραμένει αμφίβολος. Γκονσάλβες (5) και Γκάμπριελ (3) βρίσκονται στο όριο καρτών και σε περίπτωση που δεχθούν κίτρινη κάρτα χάνουν το παιχνίδι με την ΑΕΚ την επόμενη αγωνιστική.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Χαράλαμπος Σκαπούλλης με βοηθούς του Αριστείδη Χρίστου και Χαράλαμπο Γεωργίου. 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Γιάννης Αναστασίου ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο Ανδρέας Γεωργίου.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η ομάδα μας «κόλλησε» στο ανεπιθύμητο 2-2 με την ΑΕΖ, με τους Ράγιος και Καλδερόν να πετυχαίνουν τα τέρματα για την ομάδα μας. Δείτε τα στιγμιότυπα:

Σχετικά Νέα