Γερές βάσεις πρόκρισης

Γερές βάσεις πρόκρισης

Γερές βάσεις πρόκρισης στην επόμενη φάση του κυπέλλου έβαλε η ομάδα μας μετά την επικράτηση επί του ΑΣΙΛ με 2-0 με τους Γκονσάλβες και Καρλίτος να πετυχαίνουν τα γκολ της Ανόρθωσης.

Παρά το γεγονός πως η ομάδα μας έφτιαξε κάποιες ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού για να σκοράρει κάτι τέτοιο δεν έγινε, με αποτέλεσμα το 0-0 να παραμείνει μέχρι και το τέλος του πρώτου σαρανταπενταλέπτου. Αυτό βεβαίως θα μπορούσε να γεμίσει με άγχος τους ποδοσφαιριστές μας όσο περνούσε η ώρα, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φάνηκε να γίνεται μέσα από την παρουσία τους στον αγωνιστικό χώρο και διατηρώντας την υπεροχή που είχαμε από το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού ευτυχήσαμε να σκοράρουμε δύο τέρματα και σίγουρα θα μπορούσαμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα.

Ο επαναληπτικός θα γίνει στο ΓΣΖ στις 25 Ιανουαρίου.

Η ενδεκάδα της ομάδας μας: Παπαδόπουλος, Καλντερόν, Αγκιλάρ (81΄ Σίβου), Γκιγέρμε, Γκάμπριελ, Ζοάο Βίκτορ, Οικονομίδης, Καρλίτος, Κυριάκου (46΄ Νικολάου), Καμπρέρα, Γκονσάλβες

Οι δηλώσεις του κ. Λέβι:

Ήταν σημαντικό να κερδίσουμε το παιχνίδι για να πάμε με πλεονέκτημα στον επαναληπτικό. Αρχίσαμε καλά, κάναμε ευκαιρίες αλλά δεν σκοράραμε. Βάλαμε δυο γκολ στην συνέχεια και πάμε διαφορετικά στην ρεβάνς. Τώρα πάμε με άλλο αέρα στην ρεβάνς».

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Οι φωτογραφίες του αγώνα:

Σχετικά Νέα