Pre-Game: Δύσκολη έξοδος στο ΓΣΠ

Pre-Game: Δύσκολη έξοδος στο ΓΣΠ

Το ΑΠΟΕΛ εκτός έδρας (12/12, 19:00) καλείται να αντιμετωπίσει η ομάδα μας στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta, σε ένα δύσκολο παιχνίδι-ντέρμπι, με μοναδικό στόχο να είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί που θα φέρει ενδεχόμενη επιτυχία.

Η ψυχολογία του αντιπάλου βρίσκεται στα ύψη καθώς προέρχεται από την νίκη επί της Ομόνοιας στο πρωτάθλημα αλλά και του Ολυμπιακού Πειραιώς στο Γιουρόπα Λιγκ. Το ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στην 3η θέση με 30 βαθμούς. Μέχρι στιγμής έχει πετύχει 30 τέρματα ενώ έχει δεχτεί 6. Προπονητής της ομάδας είναι ο Τόμας Κρίστιανσεν, ο οποίος δεν θα έχει στην διάθεση του τον Καρλάο που συμπλήρωσε απαγορευμένο αριθμό κιτρίνων καρτών και τον Λάγο που είναι τραυματίας.

Στους δύο αγώνες που έγιναν την περσινή σεζόν στο ΓΣΠ η ομάδα μας επικράτησε με 2-0 στον πρώτο με τέρματα των Βίκτορ και Ντλοβού ενώ ισόπαλο 2-2 έληξε το παιχνίδι στα πλέι οφ.

Δεν υπολογίζει τον Γκιγιέρμε Ολιβέιρα λόγω καρτών ο κ. Λέβι. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην διάθεση του.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Λούκας Σωτηρίου με βοηθούς τους Σωτήρη Βίκτωρος και Μιχάλη Μαρίνου. 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Χαράλαμπος Σκαπούλλης και παρατηρητής διαιτησίας ο Μιχάλης Ιωάννου.

Σχετικά Νέα