Σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Αναγέννησης

Σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Αναγέννησης

Με το δεξί συνοδεύτηκε το ντεμπούτο του νέου μας προπονητή, Ρόνι Λέβι, στον πάγκο της ομάδας μας, καθώς σε παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta με αντίπαλο την Αναγέννηση επιβληθήκαμε με 2-1, με τους Πελέ και Γκονσάλβες να σκοράρουν στο 39ο λεπτό και 81ο λεπτό αντίστοιχα.

Πέρα από το γκολ που δέχτηκε μόλις το 8ο λεπτό η ομάδα μας μετά από αδράνεια στην άμυνα, στην συνέχεια του παιχνιδιού δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και με επιμονή και υπομονή κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ και να φύγει από το «Τάσος Μάρκου» με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Εκτός βεβαίως από το βαθμολογικό κέρδος που είναι και ο στόχος σε κάθε παιχνίδι, ευελπιστούμε πως αυτή η νίκη μπορεί να βοηθήσει και ψυχολογικά την ομάδα μας ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Επόμενος αντίπαλος για την Ανόρθωση η Δόξα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Η ενδεκάδα της ομάδας μας: Κόπριβετς, Γκάμπριελ, Ερέρο, Σίβου, Γκιγιέρμε, Βίκτορ, Οικονομίδης (Φύτος Κυριάκου 62΄), Πελέ (Καλντερόν 89΄), Ράγιος, Γκονσάλβες (Νικολάου 90΄+2), Καμπρέρα

Κίτρινες: Πελέ

Σχετικά Νέα