Pre-Game: «Ύπουλο» παιχνίδι που χρειάζεται προσοχή και συγκέντρωση

Pre-Game: «Ύπουλο» παιχνίδι που χρειάζεται προσοχή και συγκέντρωση

Τον Εθνικό Άχνας εκτός έδρας στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta καλείται να αντιμετωπίσει η Ανόρθωση την Δευτέρα (21/11) και στόχος δεν είναι άλλος από την νίκη και τους τρεις βαθμούς, σε ένα αφιλόξενο γήπεδο όπως μετατράπηκε το «Δασάκι» τα δύο τελευταία χρόνια για την ομάδα μας.

Ο Εθνικός Άχνας βρίσκεται στην 10η θέση με 8 βαθμούς και έχει πετύχει 14 γκολ ενώ μάζεψε την μπάλα από τα δίχτυα του 20 φορές. Εδώ και δύο αγωνιστικές προπονητής της ομάδας είναι ο Ιβανάουσκας, ο οποίος κατάφερε να βελτιώσει αρκετά την αγωνιστική παρουσία της ομάδας και έτσι το έργο μας για θετικό αποτέλεσμα δεν θα είναι εύκολο. Την περσινή περίοδο σε παιχνίδι που έγινε στο «Δασάκι» εξήλθαμε ισόπαλοι 1-1 με τον Ντίνο Ντλοβού να πετυχαίνει το μοναδικό μας τέρμα.

Ο Λιθουανός προπονητής δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ενέσκου και Γκαβρίλα.

Όσο αφορά την ομάδα μας, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και σήμερα οι Καρλίτος και Κολούνγκα, οι οποίοι το πιθανότερο δεν θα βρίσκονται στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Εθνικό. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση του προπονητή μας, κ. Ρόνι Λέβι.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Κώστας Ψευδιώτης με βοηθούς τους Μιχάλη Σωτηρίου και Γεώργιο Σάββα. 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Ανδρέας Ορθοδόξου ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο Κώστας Καπιτανής.

Σχετικά Νέα