Νίκες για τους διεθνείς μας

Νίκες για τους διεθνείς μας

Με νίκες συνοδεύτηκαν οι επίσημες υποχρεώσεις των διεθνών ποδοσφαιριστών μας.

Ο Κόπριβετς δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι της Εθνικής του με αντίπαλο την Σλοβακία όπου κέρδισαν με 1-0, καθώς κάτω από τα δοκάρια της Σλοβενίας βρέθηκε ο Όμπλακ, τερματοφύλακας της Ατλέτικο Μαδρίτης. Αξίζει να σημειώσουμε πως την εστία της Σλοβακίας υπερασπίστηκε ο Κόζατσικ, τερματοφύλακας ο οποίος στο παρελθόν φόρεσε την φανέλα της Ανόρθωσης.

Σπουδαίο διπλό επί της Ζάμπιας πέτυχε η Νιγηρία κερδίζοντας με 2-1, με τον Σίβου να μπαίνει στις καθυστερήσεις του αγώνα ως αλλαγή.

Λεπτά συμμετοχής και για τον νεαρό Μάριο Νικολάου (πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο) με την Εθνική Ελπίδων, στο νικηφόρο φιλικό με την Εθνική Μιανμάρ με 3-1.

Την Τρίτη η Εθνική Σλοβενίας θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Αγγλία, με την επιστροφή του Κόπριβετς να αναμένεται την Τετάρτη.

Σχετικά Νέα