Pre Game: Δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι με ΑΠΟΕΛ

Pre Game: Δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι με ΑΠΟΕΛ

Το ΑΠΟΕΛ για τον εξ αναβολής αγώνα της 1ης αγωνιστικής αντιμετωπίζει την Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» η ομάδα μας, με σκοπό βεβαίως την νίκη στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» μέχρι στιγμής μετράνε τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και δεν έχουν δεχτεί ακόμη κάποιο γκολ. Αντιμετώπισε κατά σειρά τον Ερμή, την Νέα Σαλαμίνα και την Αναγέννηση.
Τεχνικός της ομάδας είναι ο Τόμας Κρίστιανσεν, ο οποίος την περσινή σεζόν βρισκόταν στον πάγκο της ΑΕΚ. Αρέσκεται σε ένα σχήμα 4-2-3-1, με τον τερματοφύλακα να έχει και αυτός ενεργό ρόλο στον τρόπο ανάπτυξης της ομάδας, ενώ ιδιαίτερο βάρος χρειάζεται να δοθεί και στους ακραίους επιθετικούς του ΑΠΟΕΛ που είναι ένα από τα δυνατά του όπλα. Στον αγώνα με την Αναγέννηση στο ΓΣΠ ο Δανός προπονητής της ομάδας έκανε αρκετές αλλαγές, ωστόσο αναμένεται πως θα χρησιμοποιήσει μια εντελώς διαφορετική ενδεκάδα στο παιχνίδι με την ομάδα μας, με πιθανότερη αυτή που επέλεξε στο ματς με την Αστάνα, στην οποία αγωνίστηκαν οι πιο κάτω ποδοσφαιριστές:

Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Αστίθ, Καρλάο, Λάγο, Μοράις, Ορλάντι, Βινίσιους, Εφραίμ, Γιαννιώτας, Σωτηρίου

*Δεν υπολογίζεται ο Ντε Καμάργκο λόγω τραυματισμού

Την περσινή σεζόν στα δύο παιχνίδια που έγιναν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» η ομάδα μας γνώρισε την ήττα με 2-1 (σκόραρε ο Ντλοβού), ενώ στο άλλο εξήλθε ισόπαλη 1-1 με σκόρερ τον Κωνσταντίνο Λαΐφη.

Κόπριβετς: «Να καταθέσουμε και την ψυχή μας στο γήπεδο»

Ο τεχνικός μας δεν υπολογίζει τους Σεού, Κολούνγκα και Κατσιμήτρο που δεν εγγράφηκαν στην λίστα που δόθηκε στην ΚΟΠ για την 1η αγωνιστική όπως και τον τραυματία Ερέρο, με την προετοιμασία να ολοκληρώνεται για τον αγώνα της Τετάρτης με πρωινή προπόνηση χωρίς περαιτέρω προβλήματα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Χρίστος Νικολαΐδης, με βοηθούς τους Χαράλαμπο Χαραλάμπους και τον Χαράλαμπο Γεωργίου. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Νικόλας Αθανασίου, ενώ παρατηρητής διαιτησίας είναι ο Λοϊζος Λοϊζου

Σχετικά Νέα