Ανεπιθύμητη ισοπαλία με την ΑΕΖ

Ανεπιθύμητη ισοπαλία με την ΑΕΖ

Στο ισόπαλο 2-2 με αντίπαλο την ΑΕΖ έμεινε η ομάδα μας, σε παιχνίδι που έγινε για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Δυστυχώς κάποια αμυντικά λάθη στοίχισαν τους δύο βαθμούς παρά την προσπάθεια που έγινε από τους παίκτες μας. Τα γκολ της ομάδας μας πέτυχε ο Ράγιος στο 71’ με εξαιρετικό βολέ έξω από την περιοχή και ο Καλδερόν με κεφαλιά. Για τους φιλοξενούμενους σκόραραν οι Πάγκαλος και Φελισιέν.

Χωρίς τις πολλές φάσεις και την ομάδα μας να είναι ελαφρώς καλύτερη κινήθηκε το πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 0-0. Στις αρχές του β’ ημιχρόνου η ΑΕΖ άνοιξε το σκορ έπειτα από ασυνεννοησία των Γκιγιέρμε Σάντος και Καλδερόν, με τον Πάγκαλο να βάζει το πόδι του και με προβολή να κάνει το 1-0. Η είσοδος των Σεού και Καμπρέρα ανέβασε την ομάδα, με τον Ράγιος να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα στο 71’. Παρά το γεγονός πως ήταν η Ανόρθωση αυτή που πίεζε, η ομάδα από το Ζακάκι σε μια αντεπίθεση κατάφερε να πάρει εκ νέου προβάδισμα. Η ισοφάριση ήρθε στις καθυστερήσεις, με τον Καλδερόν να σκοράρει με πισινή κεφαλιά.

Η ενδεκάδα της ομάδας μας:  Κόπριβετς, Γκάμπριελ, Καλντερόν, Αγκιλάρ, Γκιγιέρμε (85΄ Ρίος). Πελέ (54΄ Σεού), Βίκτορ, Ράγιος, Γκονσάλβες (54΄ Καμπρέρα), Καρλίτος, Κολούνγκα

Κίτρινες: Καρλίτος, Γκάμπριελ

Επόμενο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου. Δεν υπολογίζονται από τον προπονητή μας οι Κολούνγκα, Σεού και Κατσιμήτρος που αποκτήθηκαν τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου και δεν έχουν έτσι δικαίωμα συμμετοχής.

Σχετικά Νέα