Πρόσληψη προπονητή U21 – Αναβάθμιση Ομάδας Νέων U21

Πρόσληψη προπονητή U21 – Αναβάθμιση Ομάδας Νέων U21

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τον προπονητή Viktor Bezhani ως μέλος του προπονητικού τιμ της Α΄ομάδας και σαν προπονητής της ομάδας νέων U21. Ο κ. Bezhani εργάστηκε ως βοηθός προπονητής στην εθνική U19 της Κροατίας, στην Ακαδημία της Twente Ολλανδίας και σε διάφορες ακαδημίες ποδοσφαίρου στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.  Εργάστηκε επίσης ως scout στη Δυναμό Ζάγκρεμπ και στη Twente Ολλανδίας.

Ο κ. Bezhani θα είναι επίσης μέλος του τεχνικού τιμ της πρώτης ομάδας συμμετέχοντας καθημερινά στις προπονήσεις της ομάδας. Η ομάδα νέων U21 από σήμερα θα τελεί υπό την παρακολούθηση της πρώτης ομάδας. Κάτι που υλοποιείται τόσο με την συμφωνία με τον νέο προπονητή αλλά και την μεταφορά της ομάδας Νέων U21 στο Προπονητικό Κέντρο Αντώνης Καράς για προπονήσεις για σχεδόν όλη την αγωνιστική περίοδο.

Οι κινήσεις αυτές αποτελούν ακόμα ένα βήμα αναβάθμισης των Aκαδημιών μας και μέρος της εξαγγελίας για αξιοποίηση και προώθηση ποδοσφαιριστών από τις Aκαδημίες μας. Ήδη από φέτος, με την πρώτη ομάδα έχουν προαχθεί και προπονούνται οι ποδοσφαιριστές των Aκαδημιών μας Δημήτρης Δημητρίου, Στυλιανός Καλλένος, Μάριος Νικολάου και Θεόφιλος Θεοκλή.

Σχετικά Νέα