Η αποστολή για την Πολωνία

ΑΕΚ – Ανόρθωσις: 1-2 (Φωτογραφίες και βίντεο)

Στις τρεις τα ξημερώματα της Κυριακής αναχωρεί η αποστολή της Ανόρθωσης για την Πολωνία και το προπονητικό κέντρο Ρέμες, στην Οπαλένιτσα. Εκεί θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας μας, μέχρι τις 27 Ιουλίου οπότε και επιστρέφει στην Κύπρο.

Η αποστολή αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές και 12 μέλη του προπονητικού, ιατρικού και υποστηρικτικού προσωπικού. Επικεφαλής θα είναι ο Team Manager Αλέξης Κοκκίνης ενώ η προπονητική ομάδα αποτελείται από τον Τεχνικό Διευθυντή Alberto Benito, τον προπονητή Antonio Puche, τον βοηθό του Antonio Rodriguez, τον προπονητή τερματοφυλάκων Josep Pasqual και τον προπονητή φυσικής κατάστασης Jorge Alarcon. Την ιατρική ομάδα αποτελούν ο Δρ Πάνος Κάσπης, ο φυσιοθεραπευτής Ευάγγελος Νικολάου και οι μασέρ Plamen Panov και Dobromir Kerchev.  Επιπλέον, στην αποστολή θα βρίσκονται οι φροντιστές της ομάδας Αντώνης Παναγιώτου και Πρόδρομος Φοίβου.

Η 22μελής αποστολή των ποδοσφαιριστών αποτελείται από τους:
Τερματοφύλακες: Γιαν Κόπριβετς, Γιώργος Παπαδόπουλος, Δημήτρης Δημητρίου
Αμυντικοί: Γκάμπριελ Μόουρα, Ινίκο Καλντερόν, Γκιγιέρμε Ολιβέιρα, Αλμπέρτο Αγκουιλάρ, Μίλαν Σάβιτς
Μέσοι: Ζοάο Βίκτορ, Κρίστομπαλ Μάρκες, Γιώργος Οικονομίδης, Χαράλαμπος Αριστοτέλους, Βίτορ Γκόμεζ (Πελέ), Λούις Μπένετ ΙΙ, Μάριος Νικολάου, Χοσέ Ρίος Ρέινα, Φύτος Κυριάκου, Τιάγκο Σίλβα, Δημήτρης Θεοδώρου
Επιθετικοί: Ρούμπεν Ράγιος, Ίσμα Γκονζάλβες, Ανδρέας Μακρής

Σχετικά Νέα