Δήλωση κ. Χρήστου Πουλλαΐδη

Εορτασμός 28ης Οκτωβρίου (φωτογραφίες)

Ακολουθεί γραπτή δήλωση του προέδρου του Συλλόγου κ. Χρήστου Πουλλαΐδη, αναφορικά με προ ημερών δηλώσεις του κ. Σταν Φαλξ:

Διάβασα με μεγάλη έκπληξη την συνέντευξη του κυρίου Φαλξ. Η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική σε σχέση με τα όσα υποστηρίζει.

Προέχει το καλό της Ανόρθωσης και θεωρώ πως είναι εντελώς αχρείαστο να απαντήσω στα όσα ισχυρίζεται ένας πρώην πλέον υπάλληλος μας, ο οποίος κρίθηκε μέσα από τη δουλειά του στον Σύλλογο. Αντιλαμβάνομαι την ανάγκη του κ. Φαλξ, ο οποίος παρεμπιπτόντως είναι άνεργος εδώ και 5 μήνες, να δικαιολογήσει τις επιλογές του και τις αποφάσεις του, οι οποίες δυστυχώς δεν απέδωσαν.

Στόχος μας είναι το παρόν και το μέλλον της ομάδας μας. Δεν θα ασχολούμαστε και να απαντούμε στα όσα αναφέρει κάποιος ο οποίος είχε ένα σύντομο και χωρίς επιτυχία πέρασμα. Δεν διεκδικούμε το αλάνθαστο, μαθαίνουμε από τα λάθη μας, αλλά δεν χρειαζόμαστε υποδείξεις από τον κ. Φαλξ.

Ο Πρόεδρος της Ανόρθωσης όχι απλά αναγνωρίζει τα λάθη του αλλά τα πληρώνει κιόλας αναλαμβάνοντας τις ευθύνες του. Όπως επίσης πληρώνει τα λάθη όλων όσων ενεπλάκησαν στην Ανόρθωση τα τελευταία χρόνια.

Ο κ. Φαλξ θα ήταν καλό να κάνει τη δική του αυτοκριτική.

Χρήστος Πουλλαΐδης

Σχετικά Νέα